Да се създаде Агенция към Министерски съвет, която да се

...
Да се създаде Агенция към Министерски съвет, която да се
Коментари Харесай

Агенция към МС да работи за Бранд България, предложи Мартин Захариев

Да се сътвори Агенция към Министерски съвет, която да се заеме със основаването на Бранд България. Това предложи Мартин Захариев, заместник-председател на Националния ръб по туризъм /НБТ/1 по време на форума на " Стандарт " " Бранд България. Докосни Чудесата ". 

За тази цел той се обърна за подпомагане към присъстващите в залата политици от изпълнителната и законодателната власт. 
-->
" Необходимостта е назряла. България е във всички ранглисти с " най ", само че в обратна посока. Нуждаем се от общи старания, с цел да обърнем тренда. Нуждаем се от общи правила за реклама на страната ни, а не както в този момент аташета в другите страни да я популяризират както намерят за добре. Трябва да имаме единно лъчение пред света. Всичко това би трябвало да се случи през институциите, които имат цялостна подготвеност, като Народно заседание, Министерски съвет и президентството. Затова би трябвало да се вземе политическо решение тази организация да е към Министерски съвет ", сподели Мартин Захариев. Той уточни, че вицепрезидентът Илияна Йотова, която е патрон на Националната акция " Чудесата на България ", също може да спомага.

" Репутацията на една страна се гради епохи, а може да се унищожи за няколко минути. Не можем да оставим повече да работи хаосът. Представянето ни на Експото в Дубай беше цялостен цирк. Затова е нужно да има подчиненост и съгласуваност ", безапелационен е Мартин Захариев.  
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР