Да се предприемат мерки както от българска, така и от

...
Да се предприемат мерки както от българска, така и от
Коментари Харесай

Мерки за ускоряване на обработката на товарни автомобили договориха българските и турските власти

Да се подхващат ограничения както от българска, по този начин и от турска страна за оптимално увеличение на пропускателната дарба на граничните пунктове Капитан Андреево - Капъкуле и Лесово - Хамзабейли, без да се отстъпва от равнището на граничен и митнически надзор – за това се договориха през днешния ден на взаимна среща на турския пункт Капъкуле българските и турски гранични и митнически управляващи.

Срещата бе във връзка извънредно интензивния трафик и скупчването на товарни коли през последната седмица. От българска страна в срещата участваха Георги Костов - шеф на Агенция „ Митници “, основен комисар Светлан Кичиков - шеф на Групово дело „ Гранична полиция “, Бойка Гашева - шеф на Търговско дружество Южна морска и Тихомир Георгиев, зам.-директор на Търговско дружество Южна морска на Агенция „ Митници “, Марин Иванов - шеф на ГПУ-Свиленград и Емил Гочев - шеф на Граничен контролно-пропусквателен пункт Капитан Андреево, а от турска страна - Яшар Оджак - шеф на Регионална дирекция на митници и търговия за район Тракия, и Халил Гюземер - шеф на лекия и тежкия трафик на граничен пункт Капъкуле.

Конструктивно и делово граничните и митнически управляващи на двете страни разискаха в елементи обективните условия и спецификите, които водят до образуването на колони от камиони пред пунктовете. Бяха набелязаха незабавни ограничения и от двете страни бе стихотворец ангажимент обработката да се прави на оптимални обороти.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР