Да се предоставя каквото и да било оръжие, боеприпаси и

...
Да се предоставя каквото и да било оръжие, боеприпаси и
Коментари Харесай

Какво означава да бъдем въвлечени във военен конфликт?*

Да се дава каквото и да било оръжие, муниции и съоръжение на която и да е воюваща страна спомага за повишение интензитета на бойните дейности, удължение на спора и респективно увеличение броя на човешките жертви и премеждия. С две думи, който реши да подари на Украйна оръжие, се явява труженик за продължение на войната!
Да оставим за миг моралната страна на въпроса и това кой и защо води война, и да си зададем разумния въпрос кой има изгода от продължаването и разрастването на военния спор в Украйна - във всеки случай не и българският народ.
Бих желал да попитам " давачите " на български оръжия на украински неонацистки групировки, дали смятат, че България и българският народ имат изгода от тази война? Въоръжавайки едната страна, ние спомагаме за отлагането на края на бойните дейности, което значи, че считаме тази война за потребна. Ако е по този начин, доста апелирам, някой да обясни по какъв начин тъкмо България ще процъвтява около войната в Украйна и за какво желаеме тя да се проточва във времето и да бъдат убити оптимален брой хора?
Аз персонално съм надълбоко уверен, че тази война носи единствено вреди на мен и фамилията ми, както и на по-голяма част от българския народ, като се изключи производителите и търговците на оръжейна продукция, и желая тя да свърши час по-скоро.
И, доста апелирам, колониалната администрация, вместо да ми секвестира имуществото, в тази ситуация ПВО-системите, да обясни от кое място ще вземем рубли, с цел да си плащаме доставките на енергоносители, метали, гориво за АЕЦ, въглища за Топлоелектрическа централа и доста други витално нужни за стопанската система ни запаси, идващия месец.
Българският и останалите европейски нации понасят големи вреди от войната и глобите и нямат безусловно никаква изгода от това тя да продължава!
Никакво оръжие за никой! Давате ли си сметка какво значи да бъдем въвлечени в сходен боен спор? Мнозина очевидно НЕ.

Facebook

* Заглавието е на редакцията
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР