Да се каже, че прахосването на време е нещо маловажно

...
Да се каже, че прахосването на време е нещо маловажно
Коментари Харесай

Заслужаваш някой, който да не ти губи времето

Да се каже, че прахосването на време е нещо маловажно е безумно, макар че не всеки път мислим по този начин. Особено когато става въпрос за връзките ни.

Говорим за това, че не би трябвало да се втурваме с главата напред във връзките си, като за златното предписание на запознанствата , а през това време не третираме нито себе си, нито половинката си с нужните почитание и искреност. Да не действаш по това предписание, е като да задействаш метафорична сирена или пожарен сигнал. Ако сложиш етикет на взаимоотшношенията си с някой, ще го подтикнеш да постави завършек на връзката ви. Ако задаваш въпроси по отношение на общото ви бъдеще, е като да носиш табела на врата си, на която да написа, че си прилепчива, нуждаеща се или нетърпелива. А нито едно от тези неща не се счита за привлекателно.

Така че се постанова да си прехапеш езика и да се примириш с гатанката „ дружно ли сме или не сме? ” , до момента в който се чуваш с него всеки ден, излизате дружно, до момента в който сте интимни и към момента да нямаш визия накъде върви връзката ви. Ако това изобщо може да се назова по този начин. Ужасена си от това, че ще изглеждаш като някой, който обезверено желае да форсира развиването на връзката си, тъй като през днешния ден всичко при връзките сред мъжете и дамите, е въпрос на преживяване на момента и никой не гледа прекомерно надалеч в бъдещето. Просто излизаш с някой толкоз дълго, колкото можеш, мислейки, че това може да води на някъде, единствено че най-после се чувстваш излъгана и унищожена, откакто той си тръгне, освен това без изобщо да се замисли.

Затова е по-лесно да останеш в безкрайния кръг от връзки, в който в никакъв случай не задаваш въпроси и в който преминаваш от един мъж към различен, с вярата да създадеш връзка с някой от тях. Затова не питаш непосредствено „ Накъде отива нашата връзка? ” , тъй като може да не харесаш отговора.

Истината е, че ти заслужаваш повече от някой, който единствено ще ти губи времето.
Когато не покажеш ясно желанията си, не можеш да обвиниш никой за края на връзката си, с изключение на себе си. Ако откажеш да бъдеш почтена по отношение на това, което искаш от другия човек, не можеш да го обвиниш, че не чете мислите ти и не „ извършва ” желанията ти. Ако обаче си наясно какво искаш от взаимоотношенията си с този човек и си наясно, че той не възнамерява нищо сходно с теб, тогава би трябвало да се изправиш пред обстоятелствата и да си тръгнеш. Няма значение какъв брой е необикновен. Няма значение какъв брой си привлечена от него. Това, което има значение , е това, което сърцето ти желае и не би трябвало да влагаш страсти в някой, който се интересува единствено от това да те задържи за още една нощ и нищо повече.

Липсата на обвързване може да е занимателна и ти го знаеш. Няма да се преструваш, че спомените, които ще си създадеш ще бъдат приказни, тъй като не си влагала никакви страсти в тях. Може да бъде отлично, когато той не се впуска в прочувствени и уязвими диалози, не желае да прекарва повече време с теб или не се пробва да те накара да се усеща значима за него. От време на време може да бъде вълнуващо да се носиш по течението и да не задаваш въпроси за на следващия ден. Може да се почувстваш като занимателното момиче – задоволително готина, с цел да не ти пука по отношение на сходни връзки. Докато действителността не ти удари пестник и не си спомняш, че в действителност изобщо не е занимателно да си в такава нереална обстановка, без да имаш визия по какъв начин да я наречеш. Докато не откриеш, че си му се отдала изцяло, до момента в който той към момента се оглежда за някоя друга. Може да се забавляваш с тези безразсъдни моменти, до момента в който те не изчезнат и не останеш с повече въпроси в главата си, в сравнение с предния ден.

Забавно е до един миг.

Напълно обикновено е да търсиш същинска връзка. Не си луда, в случай че това си мислиш! Не искаш прекалено много, в случай че мечтаеш за някой, който да бъде сериозен към теб. Не си ненормална, тъй като искаш нещо по-сигурно и същинско, без значение от това, че от време на време искаш единствено развлечение.
Ти най-добре знаеш какво искаш и е обикновено да търсиш човек, който търси същото.

Също по този начин не е полуда да искаш отговор на въпросите си или даже изобщо да не искаш въпроси. Ако индивидът, който е до теб, не желае съществено обвързване, няма проблем. Това, което не е добре е да се преструва, че желае освен това с теб, единствено с цел да те държи наоколо. Не е добре да те кара да чакаш и да чака, че ще промениш мнението си за това, какво искаш от него. Не е добре да те кара да мислиш, че искаш прекомерно доста, когато поискаш да узнаеш накъде вървят връзките ви.

Ако индивидът, с който си ти дава повече оправдания, в сравнение с отговори, разнообразни аргументи да те задържи, само че без никакъв ангажимент към теб, то ти си длъжна да се отдръпнеш и да си тръгнеш.

Независимо какъв брой мъчително би могло да бъде за теб, че той към този момент няма да участва в живота ти, ще става по-болезнено с всеки минал ден, в който знаеш, че не желае съществено да бъде с теб. Може би си мислиш, че по този метод ще му позволиш той да си тръгне пръв, само че това няма по какъв начин да бъде истина, в случай че той в никакъв случай не е желал да бъде с теб. Независимо от това какъв брой доста може да се интересуваш от него, ти знаеш доста добре, че не можеш да седиш и да се надяваш един ден той да се разсъни и да реши, че си коства да бъде с теб.

Знаеш, че заслужаваш повече.

В края на краищата знаеш, че дължиш на себе си повече, в сравнение с времето, прекарано с някой, който ще ти го изгуби.

Инфо: https://dama.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР