Да разполагаш със собствен автомобил е преди всичко свобода, а

...
Да разполагаш със собствен автомобил е преди всичко свобода, а
Коментари Харесай

Да притежаваш електромобил е свобода

Да разполагаш със личен автомобил е на първо място независимост, а да разполагаш с електрически автомобил е независимост и за природата. Когато обаче ти следва покупка на подобен, би трябвало доста точно да направиш своите избори на всеки стадий от процеса по закупуването, с цел да създадеш точно тази ЕКО независимост. Изборът на ЕКО автомобил и ЕКО финансиране са основни, с цел да я постигнеш и да си спестиш куп административни, и регулационни ограничавания и разноски в бъдеще.

ЕЛЕКТРОМОБИЛ – НЕ САМО ЕКО, А И РАЗУМЕН ИЗБОР

Вероятно първият въпрос, който би трябвало да решиш, е какъв автомобил да закупиш. Нов или втора употреба? Бензинов, дизелов, хибриден или електрически модел? Европейските институции към този момент работят по новите стандарти Евро 7 за бензиновите и дизеловите мотори, които ще се вкарат към 2025 година Очаква се те да бъдат последните, преди колите с мотори с вътрешно горене да бъдат спрени от произвеждане. Тези регулации слагат доста въпросителни във връзка с налозите, поддръжката и продажбата на един модел с мотор с вътрешно горене в бъдеще. Също по този начин, самият ти евентуално би желал да допринасяш за по-чистия въздух в своя град. Това са най-малко две аргументи да избереш електрическо транспортно средство. То ще ти даде свободата да шофираш в бъдеще без терзания от ограничавания и без скрупули за генерирани нездравословни излъчвания.

ЕКО АВТОКРЕДИТ – ФИНАНСИРАНЕ СПЕЦИАЛНО ЗА ЕКО АВТОМОБИЛИ

е нов кредитен артикул на Пощенска банка , основан особено за всеки, който избира транспортно средство, задвижвано напълно с електричество. Както електрическите автомобили имат безапелационни преимущества за околната среда, по този начин и този специфичен кредитен артикул има безапелационни прерогативи пред другите други възможности, които се оферират на пазара. Основните са опция за 100% финансиране на покупката , дълъг период на финансиране – до 10 години, който не зависи от възрастта на автомобила, по-малко и по-малки такси . Максималната сума на заема е 70 000 лева, а минималната – 20 000 лева

ФИНАНСИРАНЕ, КОЕТО НОСИ МАКСИМАЛНА СВОБОДА

Новият автомобил е на първо място независимост за притежателя си, по тази причина и новият „ Еко автокредит “ е основан да резервира оптимално твоето чувство за независимост, откакто се сдобиеш с мечтаната кола. Първо, той ти дава финансова независимост . Покрива цялата покупна стойност на автомобила, без да изисква самоучастие и без остатъчна стойност в погасителния проект, които са одобрена процедура при финансиране  с финансов лизинг. Срокът за погашение е доста по-дълъг (120 месеца) спрямо нормалните 72 месеца, които предлага лизингът. Разполагаш и с опция за финансиране на всички спомагателни разноски като ремонт, поддръжка, регистрация, застраховки и други. Второ, „ Еко автокредит “ те освобождава от редица отговорности и ограничавания , тъй като незабавно придобиваш собствеността върху автомобила си и да вземем за пример нямаш потребност от пълномощие, с цел да пътуваш в чужбина. Заедно с това имаш цялостната независимост да решаваш къде ще обслужваш, ремонтираш и застраховаш автомобила си.

Сeгa мoжeш дa ce възпoлзвaш oт aтpaĸтивнитe ycлoвия нa Πoщeнcĸa бaнĸa дo 31 oĸтoмвpи 2021 година, ĸaĸтo и oт oвъpдpaфт бeз лиxвa зa цялa гoдинa, пpи пoĸyпĸa нa обичания си мoдeл eлeĸтpoмoбил. Допълнителен бонус е извънредно бързото и елементарно кандидатстване за „ Еко автокредит “. Можеш да заявиш предпочитание за финансиране напълно отдалечено през уеб страницата на Пощенска банка.

На идна конференция на 29 септември 2021 година (сряда) на Hellenic Business Council България в партньорство с Германо-Българската индустриално-търговска камара в страната, тематиката за електрическите автомобили ще бъде разисквана от специалисти в региона, както и ще бъдат изведени изгодите при кредитирането на този вид решения от представители на Пощенска банка.

Повече информация за новия продукт „ ЕКО автокредит “ можеш да откриеш в необятната клонова мрежа на Пощенска банка, както и онлайн на.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР