Да работиш и да си щастлив от труда си -

...
Да работиш и да си щастлив от труда си -
Коментари Харесай

Работници от ОП Чистота Пловдив жизнерадостно се люлеят на детски люлки СНИМКИ

Да работиш и да си благополучен от труда си - какво по-хубаво от това? Да работиш и да се забавляваш - няма неприятно. Но картинката, споделена от пловдивчанин и протичаща се в небеизвестния квартал Кючук Париж, на много хора им пристигна допълнително - някак си не съумяха да " преглъгнат " жизнерадостта на работниците с жълти жилетки...

Снимките, оповестени от Филип Хачиков, са красноречиви - сериозен труд кипи от труженици на общинското дружество " Чистота ", до момента в който се люлеят на детски люлки. Дори и да решим, че сега двете дами и мъжът са в заслужена отмора, това ли е мястото, на което да я употребяват?

" Тези хора не мислят ли, че на тези люлки сядат дребни дечица?! Аз също съм се люшкала и нямам срещу възрастен да се върне за малко в детството, само че несъмнено не съм била в това мръсно положение. Ужасно е по какъв начин с мръсните си ръце и облекла сядат и пипат всичко ", недоволства пловдивчанка.

" Мръсен или чист няма значение, не мисля, че е обикновено възрастни да се люлеят там, всеки знае, че изключително постоянни не са и като се счупят, ще си стоят дълго време счупени преди някой изобщо да ги поправи... Но тези хора не мислят за децата, те мислят за себе си единствено ", добавя друга.

" Като видя някой стар лонгур на детска люлка и ми иде... Пак добре, че не са я взели за желязо ", още по-категоричен е пловдивчанин.

А вие какво мислите?

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР