Да притежаваше остатъци от морал, Радев би подал оставка веднага,

...
Да притежаваше остатъци от морал, Радев би подал оставка веднага,
Коментари Харесай

Издателят на ПИК Недялко Недялков пред СКАТ: Радев ще е първият ни държавен глава след Живков с килия в Националното следствие. ОПГ Дондуков 2 - Харвард - НАП похищава вота. Слави, пак ли ще живеем във лъжа?

Да притежаваше останки от морал, Радев би подал оставка незабавно, с цел да довърши госпожа Йотова остатъка от печалния му мандат, разгласи в студиото на СКАТ и предаването " Политиката на прицел " издателят на ПИК Недялко Недялков.

Аферата " двойно поданство " е съизмерима в български условия с аферата " Уотъргейт ". Пак става дума за лъжата на един президент.

Радев все по-уверено нагазва в блатото на углавните производства, на съставомерността, и това ще си проличи от решението на Конституционния съд по аферата " Кирил Петков ".

Имаме класическо тъпчене на закона - Петков подписва декларация с погрешно наличие, че е единствено български жител, а Радев издава декрет за назначението му като длъжностен министър. Това е директно нарушаване на Конституцията и членове от Наказателния кодекс, предвиждащи ефикасен затвор от 1 до 3 години. В Конституционния съд към този момент са постъпили документи, които недвусмислено потвърждават, че президентът е бил наяснно със статута на Петков сега на издаването на указа. Говоря за писмо на различен министър от служебния кабинет.
свързани новини205371преди 6 часа151948на 08.10.2021
Така клопката щраква, става прекомерно напечено за триото измамници - Радев, Петков и гаджето на шефа на Национална агенция за приходите. Съвсем комфортно са трима, с цел да изпълнят състава от Наказателно-процесуален кодекс за Организирана незаконна група - ОПГ. Документалното закононарушение оставя следи във времето. Дори през днешния ден да бъде покрито, на следващия ден ще им бъде потърсена сметка.

Тъжното е, че мейнстриймът съучаства в престъпната неистина. Продажната социология внушава хиперактивно, че сериозно висока маса от гласоподаватели са склонни да поддържат партията на изнаглялата мошенгия Политическа партия ПП. Продажните " национални малките екрани " БТВ и Нова в съгласие и в картел им отстъпват съвсем всекидневно студиата и праймтайма си, с цел да разпръскват гьобелсовата агитация, че са " честни ", че имат " визия " да оправят отечеството , че носят " смяната " и че цялото прогресивно народонаселение чака като манна небесна по какъв начин ще обладаят властта в ползу роду...

И не, това не е свещена елементарност. Това е Оруел, Бредбъри, оживялата антиутопия, чудовището от библиотеката, което се превъплъщава в горчива действителност поради груповото лекомислие и обуначването на цяла една нация, видиотена от операциите на формалните медии, обществените мрежи и анонимния бабикяновски фалшив.

Изправени сме пред морална алтернатива - ще кредитираме ли лъжата с вота и апатията си, или ще активираме закърнялото си като че ли гражданско съзнание; ще настроим ли сетивата си на честотите на истината.

Изборът на 14 ноември е избор сред истината и лъжата, колкото и да звучи патетично.

Глас за Радев е глас за лъжата, глас против Радев е глас за реанимация на истината.

Слави Трифонов, който задкулисието похарчи в интерес на харвардските остапбендери, го беше изпял преди време прекомерно провиденциално: " Пак ли ще живеем във неистина? И последната заблуда умря в тази страна... "

Остава в този момент господин Трифонов да остане правилен на лирическия " аз " в песента си и да не се коалира с тези, които ни оферират да живеем в неистина.

А ОПГ-то, маскирано като " приятелство на почтените ", към този момент раздава функциите в гротеската, съчинена от обединявания колектив сценаристи от " Дондуков " 2, редакцията на " Капитал " и соросоидните НПО-та към американското посолство и Демократическата партия на Съединени американски щати. Лъжецът Кирил Петков - министър председател, гаджето на шефа на Национална агенция за приходите с офшорките - финансов министър, персоналният арбитър на Иво Прокопиев - основен прокурор, Радев - доживотен държавен глава по схемата на Путин.

Измамниците мечтаят да си подсигурят конституционно болшинство и да трансфорат България в бананова президентска република от Третия свят. Радев няма да се спре пред нищо, към този момент съм споменавал, че ще мине през трупове и това не е метафора. Залогът при него е екзистенциален - или властнически деспот на една взломена, някогашна демократична република, или първият държавен глава след Тодор Живков с килия в Националното разследване.

Обоснованото ми съмнение въпреки всичко ме тласка към втората част от прогнозата. Килията е най-логичният излаз за финалата на политическата кариера на президента-превратаджия, разединил народа до степен на анихилация. Радев ще бъде, фигуративно казано, заровен от некадърността на служебните си министри, поради които страната затъва стопански, финансово и медицински.

При самун над 2 лева, четирикратно скочил ток, при публично обявено повишаване на парното с 40 %, при планирана цена на литър бензин от 4 лв. напролет, при най-висока смъртност от коронавирус в Европа, при неизплатени заплати на цели сектори от индустрията, при невнесен План за възобновяване в Брюксел, при замразено строителство на автомагистралите...едва ли Радев и прокситата му в партийните листи могат да чакат триумф на изборите.

Клишето за цялостните чекмеджета на Борисов ще бъде сменено от реалията на изпразнените хладилници при Радев. А занапред се задават жестоките зимни сметки за ток, парно и вода, занапред ще се заплащат налозите...В същото време приходите не мърдат, помощта за бизнеса заслабва, банкрутират огромни производства и дребни компании.

Изводът е, че ОПГ-то към Радев са не просто измамници, а и нефелници. Първото е укоримо в юридически проект, второто касае директно джоба ни. Българинът гласоподава с джоба си, а към това би трябвало да прибавим и все по-ескалиращото чувство, че е жертва на замяна, не на смяна.

Видяхме до каква степен ни докара " честността ", хайде да си върнем нормалността - това ще си кажат отрезвелите наши братя и сестри, до момента в който цъкат машинките в изборния ден.

И тук стигаме до технологизираната част от измамата - прословутите машинки. Последната опора и вяра на Радев и хунтата. Там е заровено кучето на надменността им. Няма да се посвенят жестоко да фалшифицират резултатите от вота и в това отношение гражданският надзор е най-важният сюжет, по който би трябвало да се движим в идния месец.

Надявам се, че партии като Демократична България, ИТН и Българска социалистическа партия, които също ще бъдат пострадали от операциите в помощ на " почтената " пропрезидентска Политическа партия ПП, ще се разсънят и посредством представителите си в изборните комисии ще окажат нужната опозиция и противопоставяне на хроничните измамници към Радев.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР