Да пренасяме любовта през живота, вървейки ръка за ръка заедно,

...
Да пренасяме любовта през живота, вървейки ръка за ръка заедно,
Коментари Харесай

Да пренасяме любовта през живота. Топ 10 известни двойки

Да пренасяме любовта през живота, вървейки ръка за ръка дружно, да преодоляваме всички болки и компликации, да се разбираме и прощаваме взаимно и да споделяме най-щастливите дни за двама – да запазим безкрайната топлота и деликатност вечно.

Противно на обичайното разбиране, че звездите не са непрекъснати и не са способни на същинска обич, браковете им са краткотрайни – тези двойки са потвърдили противоположното. Те могат да бъдат образец за доста хора в знанието какво е – тя, самата огромна обич!

Адриано Челентано и Клаудия Мори
Женени от 1964 г. 

Тази зашеметяваща италианска двойка беше считана за една от най-красивите. Връзката сред Адриано и Клауди обаче не постоянно е била безоблачна, имаше темпераментни, разгорещени диспути и кавги, изменничества и разлъка, както и доста благоговейно помиряване и любовни самопризнания. Челентано е същински италианец, за който дамите бяха нужни като въздух.

Мъдрата брачна половинка Клавдия постоянно е чакала обичания си брачен партньор и в изявление намерено сподели: „ инцидентното изменничество не е причина за разлъка “. Клавдия роди три деца, известният й брачен партньор – артист, а любовта и търпението й бяха обилно възнаградени, те са дружно от 54 години. В своите самопризнания Челентано сподели, че сърцето му постоянно е принадлежало единствено на Клавдия Мори.

Шон Конъри и Мишелин Рокбрюн
Заедно от 1975г 

Мишелин Рокбрюне-Конъри се срещна с обичаната си, френската художничка през 1975г. Тя стана негова брачна половинка и любовта цялостен живот. Актьорът към момента се възхищава на жена си и има вяра, че тя е неповторима жена. Шон също в изявление показа тайната на дълготрайната им връзка – това е доверието.

Дъстин Хофман и Лиза Гоцеген
Заедно от 1980г 

Хофман се ожени за Лиза преди 38 години, само че преди артистът към този момент беше женен, макар че не живее дълго с първата си брачна половинка. Втората брачна половинка на Гоцеген е юрист по специалност, макар обстоятелството, че тя е надалеч от творчеството, в сватбен живот те са разбрали.

Лиза роди четири деца, тя постоянно беше с обичания си брачен партньор и не толкоз от дълго време оказа помощ на Хофман да се оправи с тежко заболяване. В изявление, отговаряйки на въпроса: „ Важна ли е лоялността? “, Хофман отговори: „ Да, и не мисля, че тя може да бъде сменена с каквото и да било. “

Голди Хоун и Кърт Ръсел
Заедно от 1983г 

Голди и Кърт – станаха една от най-силните, женени двойки в Холивуд, макар че към този момент са публично несемейни. Може би – това е тайната на щастието на тази двойка. Както самите те споделят: „ Защо да се оженим за нещо, което не се разпада “.

Кийт Ричардс и Пати Хансън
Заедно от 1982г 

Кит и Пати живеят дружно в съвършена естетика и обич от 37 години. В живота на двойката имаше доста компликации, само че те съумяха да преодолеят всичко ръка за ръка. „ Китът ме избави. Неговата обич и замечтаност ме зареждаха с позитивна сила, вдъхваха ми вяра и ме спасяваха от меланхолия “, сподели Хансен.

Ози Осбърн и Шарън Осбърн
Заедно от 1982г 

Когато Ози беше уволнен от групата, Шарън се зае с кариерата си, което даде опция да стартира сантиментална връзка в тази двойка. Три години по-късно двамата публично се ожениха и родиха три деца. Въпреки доста компликации, те към момента са дружно. “Обичам я повече от самия живот ”, споделя Ози.

Стинг и Труди Стайлер
Заедно от 1982г 

Щом Стинг и Труди се срещнаха, от този момент те бяха неразделни. „ Никога не съм мислил, че мога да огранича пристрастеността си към един човек. Животът става несравнимо по-добър, когато има единствено един човек, който обичаш и който те обича ”, сподели Стинг.

Джейми Лий Къртис и Кристофър Гост
Заедно от 1987 г. 

Когато Джейми видя фотосите на Гост в списанието, тя искрено сподели на приятеля си: „ Ще се омъжа за този човек! “ И по този начин се случи, доста скоро Джейми и Гост се срещнаха, влюбиха се бясно и публично се ожениха. Това е най-необичайната и същинска обич от пръв взор. Двойката са дружно от 32 години.

Синди Крофорд и Ранди Гербер
Заедно от 1995г 

След като се среща през 1995 година, три години по-късно, Синди сама предлага Гербер ръка и сърце и двамата се женят. В резултат на това двойката е на 18 години омъжена и има две деца. Синди Крофорд показа: „ Това е първата ми сантиментална връзка, която стартира като другарство и бих го предложила на всеки. Никога няма да намерите по-силна основа за вашия брак. ”

Самуел Л. Джаксън и Латания Ричардсън
Заедно от 1983г 

В фамилните връзки на тази двойка имаше доста сложни и сложни моменти. Но те съумяха и към този момент дружно за дълги 36 години. „ Когато сте били женени 30 години, несъмнено, имате право да изпратите всичко в пъкъла и да зачеркнете всичко. Но можете също да кажете: „ По дяволите, скърбя! “, Казва Самуил.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР