Да представиш фашистите, които направиха преврат в Киев, избиха стотици

...
Да представиш фашистите, които направиха преврат в Киев, избиха стотици
Коментари Харесай

ПРИ МАЛОУМНАТА ЗАПЛАХА СЪС САНКЦИИ ТАКИВА ПЪРШИВИ СТРАНИ КАТО НАШАТА ДА МУ МИСЛЯТ. А В ЗАПАДНА ЕВРОПА ЩЕ ПАДАТ ПРАВИТЕЛСТВА

Да представиш фашистите, които направиха прелом в Киев, избиха стотици хора в Одеса, редовно упражняваха геноцид над популацията в източна Украйна, да представиш тези за жертва…

Това значи цялостна загуба на моралния компас на „демокрацията“.

Българските управници, заедно с опозицията, страдат от вагинална сухота, сърбеж и неприятна миризма.

При малоумната опасност със наказания, като прекъсване на Северен поток и достъп до финансовите пазари, Русия има две тактики:

Едната е да врътне кранчето на всичко, което изнася. Украйна ще банкрутира до три дни. Те внасят 75% от електрическата си  сила от Русия. Европа внася половината от природния газ от Русия. Съединени американски щати са най-големият покупател на дизел от Русия. И на доста по-важни неща. Боинг към този момент се оплака, че без съветски исполин стопират производството на самолети. Русия умерено може да пренасочи доставките към азиатските пазари.

Другият вид е да вдигне до небето цените на всички артикули, без които западните страни не могат.

Така ще компенсира всевъзможни наказания. Политмисирките по тв приемника се радват, че рублата се сринала, а доларът скочил. Че това никак не е преференциално на Съединени американски щати, умници. Това оскъпява внезапно стоките им. И без това са го закъсали с външен дълг.

Такива пършиви страни като нашата да му мислят.

А в Западна Европа ще падат държавни управления.

Богомил Бонев
Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР