Да пътувате като местен жител и да бъдете свой собствен

...
Да пътувате като местен жител и да бъдете свой собствен
Коментари Харесай

Експерт по пътуванията разкрива скъпоструваща грешка, която британците допускат, когато резервират ваканции в Обединеното кралство

Да пътувате като локален гражданин и да бъдете собствен личен екскурзовод са два метода да намалите разноските за престой.

Ако тази година планирате отмора в Обединеното кралство, не сте сами. Един на всеки трима души е подготвен да остане, като мнозина възнамеряват да похарчат повече, в сравнение с предходната година, съгласно ново изследване.

От друга страна, един на всеки четирима души възнамерява да излети в чужбина тази година, се споделя в отчета за трендовете в пътуванията за 2024 година на Travelodge. Докладът също по този начин откри, че всеки пети човек възнамерява да пръска повече по време на пътуванията си през годината.

Най-важното нещо за престой? Местоположение, споделят болшинството от интервюираните. Но две трети също по този начин споделиха, че приемането на стойност за парите е основно.

Говорител на Travelodge сподели: „ Нашият отчет за трендовете в пътуванията за 2024 година демонстрира, че макар рецесията с разноските за живот, британците към момента желаят да пътуват. Виждаме същински интерес към пътува...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР