Да отглеждаш дете не е никак лесно и това могат

...
Да отглеждаш дете не е никак лесно и това могат
Коментари Харесай

Защо Кристина Ричи още спи със сина си

Да отглеждаш дете не е по никакъв начин елементарно и това могат да го потвърдят всички дами, които са имали щастието да станат майки. Когато децата са повече от едно, провокациите също се усилват.

Кристина Ричи го знае добре, тъй като сама тя е майка на две деца, а по едно и също време с това не е поставила кариерата си на пауза. В изявление за списание Peole актрисата приказва за провокациите на това да е майка на две деца.

Ричи споделя, че е съумяла да научи деветмесечната ѝ щерка Клеопатра да заспива по график и щом я постави в леглото ѝ, няма проблеми да заспи. Но не по този начин стоят нещата с осемгодишния наследник на актрисата - Фреди.

Според Кристина Ричи, Фреди към момента има потребността да заспива с нея, само че това изобщо не я тревожи, а даже го намира за ужасно. Тя добавя, че се е пробвала да го научи за заспива самичък, когато е бил по-малък, само че тогава той е започвал да плаче и да удря главата си в парапета на креватчето. Нещо, което бързо я е предиздвикало да се откаже от този метод.

Такива проблеми обаче не е имала с щерка си. Въпреки проблемите със заспиването, които има с Фреди, Ричи твърди, че той доста ѝ оказва помощ в развъждането на Клеопатра. Защото от време на време си играе с нея, а през това време актрисата може да свърши малко домакинска работа.

Осемгодишният Фреди оказва помощ на майка си и когато бебето би трябвало да бъде изкъпано, или пък да му бъде приготвено млякото, за което Кристина Ричи е доста признателна.[**sorce_name**]
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР