Да оставиш всичко, което притежаваш на футболист мултимилионер, може би

...
Да оставиш всичко, което притежаваш на футболист мултимилионер, може би
Коментари Харесай

Запалянко включи Неймар в своето завещание

Да оставиш всичко, което притежаваш на футболист мултимилионер, може би не е най-традиционната концепция за добра идея, само че един бразилски футболен почитател не е могъл да се сети за по-заслужен адресат от сънародника му Неймар, написа организация " Ройтерс ".

Запалянкото, чието име не се показва, съобщи, че с изключение на с любовта към националния тим и бразилската футболна популярност, той се разпознава с Неймар, което го е предиздвикало да включи известния футболист в наследството си.

" Харесвам Неймар, значително се идентифицирам с него. Аз съм фамилен човек, а връзките му с неговия татко ми припомнят много на моите с татко ми, който умря ", изясни фенът в изявление пред бразилския вестник Metropoles.

" Не съм в доста положително здраве и поради това осъзнах, че няма на кого да оставя притежанията си... Не бих желал страната или родственици, с които не се разбирам да получат нещата ми ", добави той.

30-годишният бразилец сподели още, че преди е опитвал несполучливо да съобщи движимостите си на футболния национал, само че наследството е законен метод да го направи и документът е подписан пред нотариус в Порто Алегре.

Играчът на френския Пари Сен Жермен Неймар е измежду най-добре платените спортисти в света, а приходите му единствено за 2023 година се правят оценка от Forbes на 85 милиона $.

" Знам това, а той не е лаком - нещо, което е необичайност в наши дни ", съобщи още ентусиастът.

БТА
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР