Да остане без гадже за Натали Трифонова май вече не

...
Да остане без гадже за Натали Трифонова май вече не
Коментари Харесай

За пореден път: Синоптичката Натали Трифонова се раздели с гаджето!

Да остане без гадже за Натали Трифонова май към този момент не е вест, а по-скоро е нещо като спорт. Дългокраката синоптичка, а от известно време и танцьорка в " Денсинг старс " остана сама и единственият мъж към нея сега е сътрудникът й от предаването.

Знаем, че преди време Наталито имаше дълга връзка с младия Доан Хасан като околните им настойчиво говореха за брак. До женитба обаче освен не се стигна, ами двамата ненадейно оповестиха, че са поставили завършек на връзките си и си остават просто другари.

Е, за наслада на Трифонова и гняв на мераклиите, към днешна дата раздялата й с първенеца по мотоциклетизъм Мартин Чой е краткотрайна. Докато тя танцува в тукашното риалити, той се намира във Франция, където ще взе участие в маратонска конкуренция.

Натали имала мощно предпочитание да отиде при него, с цел да го поддържа, само че би трябвало да тренира с колегата си и това просто нямало по какъв начин да се случи. Затова пък тя се хвалела пред приятелки, че краткотрайната разлъка ще нагорещи още повече пристрастеностите сред нея и Мартин Чой, а когато се върнел, щял да се получи гърмеж.

Припомняме, че дъщерята на Чой, която е в тийнейджърска възраст, въобще не харесва Натали и я счита намерено за използвачка.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: мартин чой Натали Трифонова синоптичка Денсинг старс Доан Хасан
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР