Да обичате определено е едно от най-приятните чувства, които всеки

...
Да обичате определено е едно от най-приятните чувства, които всеки
Коментари Харесай

Как да разберете, че наистина обичате някого

Да обичате несъмнено е едно от най-приятните усеща, които всеки може да изпитва. Цялото това позитивно напрежение, което се усеща в тялото, когато се сетите за обичания човек, леката раздразнителност, когато говорите с него и даже безсънните нощи, прекарани в мисли какво да бъде идващото нещо, което да извършите дружно, несъмнено е знак, че обичате. Понякога е мъчно любовта да се опише с думи. Това е възприятие, през което всеки би трябвало да премине, само че доста хора не могат да създадат разликата сред това да харесват някого и да го обичат същински. Това може да бъде ключът към по-сериозните връзки сред двама души и знакът, че сте намерили точния човек за вас. Ето някои признаци, че в действителност обичате някого:

Чувствате се спокойни с него. Признак, че обичате колегата си е, когато започнете да се чувствате толкоз добре и спокойни, че да не мислите по какъв начин да го му се харесате с всяко деяние, както най-вероятно сте го правили при започване на връзката. Вече не би трябвало да се чувствате задължени да го впечатлявате, когато сте дружно. До такава степен сте сигурни в възприятията си, че не се притеснявате от това да сте на друго мнение, даже да спорите за нещо, без да мислите, че в случай че не поддържате една и съща теза, това ще скапе връзката ви.

Винаги можете да разчитате на него. След като се влюбите в този специфичен човек, би трябвало да се чувствате по този начин, като че ли можете да му се доверите с каквото и да било. Доверието основава главните усеща на сигурност, сигурност и неприкритост и за двамата сътрудници. Ако в миг, когато се нуждаете от помощ, съвет или някаква поддръжка, първият човек, за който се сещате, е вашият сътрудник, то несъмнено можете да кажете, че го обичате.

Можете да бъдете себе си с него. Когато сте влюбени, тогава към този момент не се притеснявате да се изправите пред преценка или рецензия. Можете да се чувствате свободни да бъдете тъкмо това, което сте към индивида, който обичате, без да се постанова да се ограничавате, както може да се случи, когато към момента се опознавате. Можете да бъдете себе си и да се чувствате признати. Той ви кара да желаете да покажете най-хубавото от себе си.

Наистина сте по-щастлив човек. Влюбването може да повлияе на други аспекти от живота ви по изненадващи способи. Любовта даже може да ви насърчи да имате по-ярка визия за живота като цяло. Значителен маркер за здравето на връзката е наблюдението на това, което тя извлича във вас и в живота ви. Когато сме в постоянни връзки, постоянно сме по-щастливи и по-здрави. Ако други области от живота ви процъфтяват, евентуално роля има и индивидът до вас.

Не можете да спрете да мислите за него. Можете да бъдете сигурни, че сте влюбени, в случай че индивидът до вас се е настанил трайно в мозъка ви и даже и да пробвате, не можете да го махнете оттова. Мислите за него, притеснявате се дали е добре, имате физическа потребност да сте близо един до различен, чувствате се уверени в компанията му, говорите за него на приятелките си. Всичко това са сигурни признаци, че той в действителност значи доста за вас. Ако възприятията ви са споделени, не го изпускайте.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР