Да обичаш човек, който е роден под знака Дева е

...
Да обичаш човек, който е роден под знака Дева е
Коментари Харесай

Да обичаш Дева е предизвикателство: Ето какво трябва да знаете, ако сте влюбени в тази зодия

Да обичаш човек, който е роден под знака Дева е предизвикателство. Този астрологичен знак е неповторим и изцяло друг от всеки различен. Девите имат доста позитивни качества, само че и много негативни черти, които са сложни за издържане.

Ако въпреки всичко се осмелите да се влюбвите в Дева и да започнете сериозна връзка, би трябвало да знаете, че Девата е супер самостоятелна персона, която от време на време може да ви се коства лишена от страсти.

Така че, пробвайте се да разберете естеството на своя партньор/ка, а ето и какво би трябвало да знаете още за чертите на хората от тази зодия.

Девите се педанти и може би за това са склонни да бъдат осъждани. Те желаят да показват грешките на другите. Това е сериозен въпрос в тяхната природа на перфекционисти. Ако търпите на рецензия за вас връзката с Дева ще е даже потребна, тъй като ще имате мотивация да ставате все по-добри във всяка област. Но в случай че не си пада по забележките - ще имате проблем.

Девите може и да не демонстрират мощни страсти, само че те са правилни на сериозния си сътрудник и в никакъв случай не биха го наранили съзнателно. Всъщност те са супер отдадени на връзките със своя сътрудник и фамилията му като цяло. Те са някой, на който можете да се доверите, без да се притеснявате.

Това е един от най-независимите знаци в зодиака. Девите постоянно са си самодостатъчни. Те могат да се оправят сами с всичко в живота и съвсем в никакъв случай не желаят, а и нямат потребност от помощ. Всъщност те ненавиждат да молят за помощ, тъй като ненавиждам да признават, че имат потребност от различен човек, смятайки, че по този начин наподобяват по-слаби.

Девите обожават интелекта и не могат да живеят без него. Те търсят сътрудник в живота, който ще подтиква мозъка им. Интелигентните, начитени хора елементарно превземат своя път към сърцето на този астрологичен знак.

Девите обичат обстоятелствата и са супер удовлетворени, в случай че сътрудникът им има подарък слово и енциклопедични знания в разнообразни области.
Този знак не е доста прочувствен, само че е разумен. Понякога Девите наподобяват резервирани, студени и прочувствено необвързани. Истината е, че те като всички хора са способни на дълбоки усеща, само че за тях е огромен проблем да ги покажат.

Девите са толкоз почтени, че постоянно приказват, без да мислят. Понякога точно заради тази тяхна откровеност те споделят неща, които звучат мъчително. Това постоянно е проблем за колегата на личността, която е родена под знака на Дева и като цяло е мъчно да се преодолее и да имат схващане.

Ако градите връзка с човек, който е роден под знака на Дева, гледайте да показвате страсти, без да се взривяте като вулкан и да вършиме прочувствени прояви. Девите не понасят безпорядък и драма! Те държат всичко към тях да е подредено, чисто и въздържано - даже и личните им страсти са такива.

Ако мислите, че ще успехите Дева в случай че я бомбардирате с голям брой похвали - това няма да се случи, просто ще я отблъснете. Вече казахме, че Девите не желаят актьорско майсторство и директните похвали им се виждат пресилени и бързо ги нервират и слагат в неуместна обстановка.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР