Да нямаш проблем, пардон - да искаш да отидеш на

...
Да нямаш проблем, пардон - да искаш да отидеш на
Коментари Харесай

Какво искат жените от мъжете докато ги задоволяват орално

Да нямаш проблем, пардон - да искаш да отидеш на юг по време на половата игра - е единствено половината (окей, може би 70%) от борбата. Оказва се, че елементарното упражняване на орален секс постоянно не е задоволително - и тук си има пинизи; има неща, които в никакъв случай (повече) не трябва да правиш, има и в къде да се развиваш. Следващите 12 разяснения събрахме от самите дами, принудени да търпят пръхтящата ти физиономия в най-съкровените си елементи.

1. Вагината не къса езици - няма причина да се страхуваш от нея.
Все отново живеем през 2020-а, надлежно мъжете нямат безусловно никакво опрощение да се гнусят от оралния секс, в случай че сътрудникът им се кефи. Всичко в действителност е изцяло в реда на нещата.

2. Да те питат дали ти е хубаво на всеки 30 секунди е досадно.
Също - разсейва фокуса от най-важната цел, сещаш се. Някои от дамите изпадат в медитативно положение, до момента в който мъжът е долу - само че им е доста мъчно да се любуват на протичащото се, в случай че нонстоп получават въпроси: "Ами по този начин?! Така по какъв начин е?! Готино, а? ". Като че заслужаваш премия, задето си напипал точното място! Ако внимаваш, ще знаеш по кое време правиш нещо "готино ".

3. Употребата на цялата уста като прахосмукачка НЕ предизвиква оргазми.
И това е меко казано. Чувството, което дамите изпитват, разказват по следния метод: "Като че вагината бива изсмукана в аеродинамична тръба ". Сам разбираш, че не е крепко! Женската анатомия има доста детайлни и деликатни специфики - и в случай че я третираш като тенис топка, която опитваш да погълнеш, няма да постигнеш никакъв триумф!

4. Не е наложително да избършеш устата си по-късно, само че сигурно го направи от вежливост.
Едва ли си гледал "Сексът и градът " (пази, Боже!) - само че нашите съветнички мигновено ни го навряха в очите! Ако в миналото бъде публикуван справочник по орална обич, това конкретизиране сигурно ще бъде включено на челно място. Искаш ли да създадем лек паралел? Как би се чувствал, в случай че те целуват с лице, омазано със личните ти... сокове? Разбрано, нали?

5. Фактът, че сексът е "орален ", не е спънка за потребление на други органи.
И въобще нямаме поради Долуподписания - в случай че си въртял език в продължение на 10 минути без очевиден резултат, значи би трябвало да приложиш някаква доза креативност. Пръстите ти са добър старт, хипотетичната играчка (по желание) - също. Вкарвай златните запаси в първия комфортен миг!

6. Жените скрито харесват похвали като: "Много си вкусна! " и "Много си красива долу! " (окей, това е необичайно, но ще свикнеш).
Оралният секс от време на време се приема като нещо "неловко ", защото лицето на единия от сътрудниците е заровено в интимните елементи на другия - и сходни реплики могат да стопят ледовете. Имай поради, че несигурността на нежния пол във връзка с вагините им е нещо изцяло действително, изключително с непрекъснатото им предпочитание да миришат на букет от рози. Това изяснява какъв брой значим е комплиментът във връзка с южните им райони.

7. Не се дърпай сега, в който тя (евентуално) свърши.
Женските оргазми по принцип не не престават половин секунда - когато доближат кулминационната точка, нервните им окончания безусловно са подпалени, така че всичките ти дейности се умножават по един милион. Продължи още минутка (или пет), с цел да им доставиш още по-голямо наслаждение, преди да се отдръпнеш.

8. Монотонното лизане (като близалка) не е най-възбуждащият метод.
Това не значи, че би трябвало да променяш траектории и направления от самото начало, само че сигурно и не трябва да хващаш един темп и една локация с вярата, че тя в последна сметка ще свърши.

9. Ако се дразниш, че не свършва, просто поискай съвет.
Повечето дами не биха отказали да ти дадат някакви галантни насоки, защото долу има доста неща за извършване. Пък това би било от изгода и на двамата.

10. Прекаленият напън не е прелестен, даже в противен случай.
Само клиторът разполага с 8 хиляди нервни окончания (в съпоставяне с 4 хиляди в пениса). Тоест - оралният секс би трябвало да бъде прилаган с половината интензитет на френетичната ти мастурбация. Разбира се, че има разлика сред всяка жена - само че лекият напън постоянно е за предпочитане пред мощното забиване на езика там.

11. Подобно на действителния секс, другите пози са за предпочитане.
Изобретателността ти - отново подчертаваме - е пъклен значима. Не се опасявай да пробваш разнообразни неща - оралният секс не всеки път би трябвало да бъде в мисионерската позиция.

12. Със сигурност ще ти отнеме време - така че се настани комфортно.
Причината не се крие във обстоятелството, че нежният пол свършва по-трудно (това даже не е вярно), а се дължи на много разнообразни фактори (от една страна е неудобно да ти ровичкат сред краката с зурла, от друга - може би към момента не си наясно какво тъкмо изисква от теб съответната жена). Ако към този момент стане прекомерно дълго и усетиш разбиране във врата, просто се надигни и попитай дали има още нещо, което би желала от теб полово.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР