Да няма сърдити: Забранените подаръци за 8-и март. Подаръците, които

...
Да няма сърдити: Забранените подаръци за 8-и март. Подаръците, които
Коментари Харесай

Да няма сърдити: Забранените подаръци за 8-и март


Да няма ядосани: Забранените дарове за 8-и март. Подаръците, които в никакъв случай не би трябвало да подарявате на дамата за 8-и март. Ето за какво тъкмо те ще ви изиграят неприятна смешка.
8-ми март е прекрасен женски празник, само че е доста значимо всички мъже да знаят какви дарове не трябва да се подаряват на дамите на този ден. Затова описът от анти-подаръци ще им бъде от огромна изгода.
– Книга
Ако дамата не е лингвист, изпадащ в възторг от мириса на свежа типография и името на обичания ѝ създател на корицата, то не купувайте книги за нея преди 8-ми март. Може да я поставите в много неловко състояние: тя сигурно ще се старае да наподобява начетена и ще се опита да се зарадва на подарък, който в действителност я е разочаровал.
– Плюшени играчки
Виждали ли сте тези мъже, които на празника старателно носят на гърба си голямо плюшено мече, веднъж и половина по-голямо от тях самите? А това не е най-хубавият метод да запалите очите на момичето, по-скоро те видимо ще се закръглят от изненада, а по-късно тя ще стартира трескаво да мисли по какъв начин и къде да сложи гигантския Мечо Пух в единствената си стая и по какъв начин да бърше в следствие натрупалия се прахуляк върху него.
– Кухненски принадлежности и спално долни дрехи
Тази точка е противоречива: дано разбираем за какво. По принцип се счита за неприятно да се подаряват кърпи, покривки, тенджери и тигани на жена – това наподобява като нямо изказване „ твоето място е в кухнята “.Но тук доста зависи от това кой тъкмо сервира подаръка. Категорично не предлагаме на мъжете да подаряват такива дарове на своите приятелки или съпруги: това е прекомерно утилитарно, прекомерно прозаично. Но една майка стопанка или баба сигурно ще се зарадва на потребни и красиви неща в семейството: вземете поради особеностите на характера и навиците на дамата.
– Евтини бижута
Скъпи обеци, елегантна златна гривна или умопомрачително колие – фантазията на всяко момиче и жена. Но такива дарове удрят по портфейла, а в случай че нямат пари, мъжете постоянно си мислят, че може да минат с имитация на марков артикул или просто да изберат непозната бижутерия.

Скъпи другари, не бъдете такива! Такива дарове обезценяват момичето, не го карат да се усеща като кралица, а тъкмо по този начин би трябвало да се усеща една жена на 8 март. Ето за какво, в случай че бюджетът е внезапно стеснен, откажете се от концепцията да купите украшение, а по-добре се спрете на ръчно направен артикул, като преди този момент деликатно изкопчете мнението на дамата за нейните желания за ръчната направа.
– Членство във фитнес зала
„ Какво значи това – дебела съм, грозна съм, той не ме желае повече? “ – ще бъде първата мисъл на момичето, което вижда в ръцете си абонамент за фитнес зала, който не е поискало. Дори подаръкът да е от сърце, дамата ще се тормози, че не е задоволително красива, слаба и атлетична.
– Козметичен комплект
Този подарък може да се одобри и като намек, че е време дамата да се погрижи за себе си. Не купувайте кремове срещу стареене, дезодоранти, машинки, епилатори, артикули за душ и така нататък „ Домакинството “ дано си остане персонално дело на дамата, както и покупката на панталони и тоалетна хартия. Бъдете деликатни със документите за салони за хубост по същите аргументи. Ваучър за СПА ще я зарадва доста повече.
– Бельо
Защо не би трябвало да подарявате долни дрехи? Защото това е доста интимна движимост, която изисква блян да се подбере. Трябва да знаете размера на чашката, обиколката на гърдите и бедрата, само че това не е всичко! На всеки вид фигура подхожда личен жанр. Ето за какво най-хубавото решение ще бъде да ѝ подарите документ за магазин за долни дрехи или да планирате взаимно извършване на покупки с обичаната: напряко на място и да изберете оня комплект с „ уау резултат “, който и двамата харесвате.
– Парфюм
Предвиждането на реакцията на една жена към определения от вас парфюм по принцип е невероятно, в случай че тя персонално не ви е споделила непосредствено: „ Искам този тип, тази марка “. Аромат, който ви се коства необикновено секси, у момичето може да провокира противоположен резултат. Затова е по-добре да изберете сходен подарък дружно. В същото време ще научите повече един за различен, до момента в който тествате и обсъждате разновидностите.
– Животни
Живите същества не са плюшени играчки: те са нови членове на фамилията, които изискват грижи като новородено бебе. Сигурни ли сте, че една жена се нуждае от тази спомагателна отговорност? Освен в случай че тя не ви е споделила със замислен взор, че цялостен живот е желала домакински любим, по-добре не рискувайте.
– Часовници
Защо не можете да подарите часовник на жена? Има доста предзнаменования за часовниците като подарък и всички те са неприятни. Смята се, че от момента на подаряването им те стартират да отброяват оставащото време от живота на индивида, приближавайки гибелта му. В Китай като цяло може да считат подаръка за благопожелание за бърза гибел (добре, че не сме в Китай). Така че, в случай че дамата е суеверна, тя ще се смути от тази движимост, даже и да идва от Швейцария.Но има излаз: с цел да надхитрите Вселената, изискайте от дамата да заплати за часовника с двулевова монета: за вас договорката може да не е доста добра, само че за нея ще бъде чудесна: и аксесоарът благосклонно ще се откупи и ще се избегнат проблемите.
– Нищо
Ако тя каже „ Нищо не ми би трябвало “, това значи, че има потребност от нещо. Постарайте се и я зарадвайте с нещо малко, само че от сърце.

*Източник: WOMAN.bg
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР