Да не излизаш на трибуната - това не означава, че

...
Да не излизаш на трибуната - това не означава, че
Коментари Харесай

Ицо Хазарта: Хората не са ме избрали, за да се откажа

" Да не излизаш на трибуната - това не значи, че не участваш в парламентарния живот. Проблемът с парламентарната естрада е, че тя се употребява за не доста положителни цели - за неприятен спектакъл. Не одобрявам да се надвиквам. А постоянно се оказва, че това умеене е потребно, когато си на тази естрада ". 

Това сподели пред Христо Петров - Ицо Хазарта, народен представител от ПП-ДБ. 

И добави, че при неговата обстановка в Народното събрание има няколко разновидността - да продължи да показва с пръст и да споделя този е нарушител или апаш или да си тръгне. 

" При втория вид обаче казусът остава ". 

Има и трети вид - след две години и три пъти избори с съвсем идентичен резултат се оказваш в състояние да бъдеш с хора, с които имаш 100 неща, за които нямате единодушие, но да търсиш 101-вото, за което да намериш единогласие и то да стане. 

В предаването " РадиоТочка " той акцентира, че трябва да се съобразяваме с това, което имаме, а не с това, за което мечтаем:  

" Дали имаме дарба и предпочитание да свършим работа, както ни е заложена действителността, или да не го създадем... Аз не мога да сложа райбер на вратата на Народното събрание, с цел да не влезе този, който не ми харесва. Хората не са ме избрали, с цел да се откажа ". 

През годините до момента той показа, че не е забелязвал страната ни да има ръководство, което да наподобява добре: 

" Резултатите от работата на едно държавно управление идват много по-късно. Например, в интервала към 2013 година си дадох сметка какво е направило държавното управление на Иван Костов от 1997 до 2001 година. Това, което прави настоящето държавно управление, е извънредно мъчно и следва да даде своите плодове. Да гледаш едно нещо в профил е доста друго от това да го гледаш от вътрешната страна ".  

По думите му по време на предизборната акция за локалния избор се задават доста безсмислени въпроси и се отделя време на доста безсмислени тематики. 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР