Да направиш сравнение между Ахмед и Валери е дело за

...
Да направиш сравнение между Ахмед и Валери е дело за
Коментари Харесай

Големият Ахмед и малкият Валери!

Да направиш съпоставяне сред Ахмед и Валери е дело за рационални и знаещи хора. Дело за хора, които в действителност милеят за родината си и страната.

Естествено, би трябвало да си подготвен и да поемеш съответната доза неприязън за това, че си дръзнал да сравняваш турчин с българин. Теза, която сполучливо подтиква разделянето и подсилването на операцията за патриотизма.

Трезвият прочит на сравнението сред Ахмед и Валери сочи няколко основни разлики, които ги оприличават като исполин и джудже.

Кой е титанът и кой е джуджето? Присъствието на Валери във властта е белязано от непрекъснати кавги гарнирани с пошло държание. Всяка негова обществена поява основава неустановеност и напрежение в обществото. Обърнете внимание - приказваме за неустановеност, създавана от Валери и то в миг когато сигурността е толкоз значима.

Дори единствено тези обстоятелства са задоволителни да заключим, че Валери е еквивалент на антидържавно и антибългарско държание! Ако се задълбочим в разбора може да стигнем и по- надалеч в разсъжденията си, като да вземем за пример приемането на тезата, че поведенческия модел, който постанова Валери е тенденциозен, с цел да държи държавното управление в непрекъснато несигурно положение, за обслужване на бизнес и политически ползи.

Мисля, че към този момент сами разбирате, че всичко разказано е държание на политическо джудже!

Противно на всички упования за кавга с джуджето Ахмед сподели, че доста по-важна е страната. Ахмед прелестно схваща за шанса, който не трябва да изпускаме през идващите месеци и който Валери желае да ни отнеме. Ахмед прелестно схваща и обикновения план на Валери да му припише всички несгоди.

Е, тук към този момент се демонстрира разликата сред титана и джуджето. Ахмед ясно съобщи няма да убия шанса на България, освен това простирам ръка с цел да бъде осъществен сигурно, тъй като Ахмед доста добре знае, че Валери е подготвил и удари под кръста. Тук към този момент можем да създадем и разликата сред родолюбец и патриотар, която сигурно ще се прояви през 2018 година, само че към този момент не спрем разсъжденията си за огромния Ахмед и дребния Валери и да оставим на вас нашите читатели да ги доразвиете.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР