Да намерим интересно и полезно занимание за децата в свободното

...
Да намерим интересно и полезно занимание за децата в свободното
Коментари Харесай

10 събития, с които да зарадвате децата този уикенд


Да намерим забавно и потребно занятие за децата в свободното им време от време на време е сложна задача. Децата се трансформират непрекъснато, ползите им се сменят, а способността им да задържат вниманието си върху една активност е много ниска. Всеки родител знае какъв брой е мъчно същински да заинтригува децата си със занимания, които фактически да са им от изгода.

Театърът е изкуство, което развива въображението, спомага за разиграването на разнообразни житейски сюжети в съзнанието на подрастващите и ги обогатява културно. Децата нормално са доста възприемчиви на тази форма на изкуство, тъй че за какво да не им подарите един час развлечение, които също така ги и развива?

Споделяме ви 10 събития в София през уикенда, с които можете да зарадвате децата си.

“Феята от захарницата ”

Театър “Сълза и смях ” показва “Феята от захарницата ” на 20 януари от 11 ч.

“Превръщането на една известна детска книга в театрално зрелище, за мен беше огромно премеждие. С всичките му трепети на екстаз, страх, омайвания, разочарования, нови очарования, открития, уроци, полети и паданици… Исках да се оттласна от книгата за Феята Ванилия и същевременно да съм вярна на авторката и духа ѝ ", споделя казва режисьорката Елза Лалева. 



“Малката нимфа ”

Също в 11 ч. на 20 януари в Младежки спектакъл “Николай Бинев ” ще се играе “Малката нимфа ”. Едно заглавие, което обезпечено ще ни води до мечтаното лято, самостоятелни в кой сезон се намираме.

Това заглавие е трогателен и носещ усмивки подарък към децата, които ще се гмурнат към магическите рифове на театъра, с цел да се срещнат с някои от обичаните си персонажи от безконечната история, която Ханс Кристиан Андерсен е подарил на света, както и с голям брой авантюристичен настроени морски жители, които ще ни пренесат в техния подводен свят. 

И още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР