Да, наистина съм оптимист, че ще изкараме 4 години и

...
Да, наистина съм оптимист, че ще изкараме 4 години и
Коментари Харесай

Борислав Сандов: Оптимист съм, че ще изкараме 4 години

Да, в действителност съм оптимист, че ще изкараме 4 години и това е естественото ми държание и изявление, тъй като усетих, че всички имат предпочитание в действителност да променим България към това, което е записано в нашето съдружно съглашение. Това съобщи в отговор на въпрос на Българска национална телевизия Борислав Сандов, препоръчан за заместител министър-председател по климатични политики и министър на околната среда и водите от квотата на " Демократична България ".

Бих споделил, че в по-свободна среда хората се отпускат и описват неща от персоналния им живот, които са ги стимулирали да се захванат с това нещо. Аз по същия метод имам мощната мотивация да работя в тази сфера, която ми е поверена и се надявам, че ние ще можем доста скоро да потвърдим, че това е същинска мотивация и България може да бъде с доста по-добър имидж пред света, изясни Сандов.

Чувствам поддръжката на цялата коалиция за това да бъда един от представителите в този Министерски съвет. Въпросът за вицепремиерските позиции беше друг в другите браншове, нашата беше да имаме представител за климатичните политики, това е значима тематика за " Демократична България ", посочи Сандов.

Имам неща, с които ще стартира - едно от тях е прозрачността. Искам във всяка една процедура, която се намира в районните инспекции по околната среда и води, всичко да е обществено и налично, изясни той. Другото - на 20-ти в Брюксел се организира Съвет на министрите по околна среда и една от непосредствените ми задания е да бъда там и да беседвам с еврокомисаря по околна среда, че има смяна. От две години не е стъпвал министър на този Съвет и аз ще се опитам да дам знак, изясни Сандов.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР