Да, може да не ви се вярва, но е факт.

...
Да, може да не ви се вярва, но е факт.
Коментари Харесай

Кучето може да ни помогне да си намерим нов мъж

Да, може да не ви се има вяра, само че е реалност. Освен че ни вършат по-спокойни и ни зареждат с обич, кучетата носят наслада и във връзките ни с други хора, написа Psychology Today.

Кучето може да ви помогне да си намерите гадже
Направени неотдавна изследванията демонстрират, че хората считат това да имаш куче за секси. Особено що се отнася до дамите. Анкета в уеб страницата за запознанства Match.com открила, че дамите следят деликатно връзката сред евентуалните им сътрудници и техните домашни любимци. Важно е да се означи, че кучетата играят ролята на по-добър „ обществен барометър “ в света на запознанствата, в сравнение с котките, евентуално тъй като кучетата са по-социални същества и изискват повече грижи.

Кучетата вършат хората по-добри
Да, четириногите домашни любимци ни оказват помощ в общуването, както и ни вършат по-дружелюбни и дружелюбни. Едно проучване го потвърждава с четири опита. В първия, един мъж доброволец (изследовател под прикритие) събира дарения на улицата. Във втория „ доброволецът “ е жена. В третия опит един мъж изпуска монети на улицата, с цел да види дали някой ще му помогне да ги събере, а в четвъртия един мъж пита инцидентно срещнати дами на улицата за телефонния им номер. Във всяка от тези обстановки индивидът от време на време е с куче, от време на време – без куче. Това разрешава на учените да преценяват до каква степен наличието на кучето се отразява върху взаимоотношението сред хората. Те откриват, че в първите три опита хората са по-склонни да оказват помощ на индивида с кучето. А мъжът от последния опит има повече триумф с непознатите дами, когато води куче със себе си.

Кучето може да усъвършенства връзката ви...
Двойките, които имат домакински любим е по-вероятно да бъдат щастливи във връзката си и да изпитват по-малко стрес. Интересен е фактът, че двойките с кучета или котки имат като цяло по-ниско приблизително кръвно налягане.

А при стресови обстановки при тях кръвното се покачвало в по-малката степен и спадало по-бързо, в сравнение с при хората без домашни любимци.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР