Да изтеглиш 60 млн. в брой на части по 1-1,5

...
Да изтеглиш 60 млн. в брой на части по 1-1,5
Коментари Харесай

Бакалов: Дали ако посоча с име банката на сикаджиите ще ме съдят?

" Да изтеглиш 60 млн. в брой на части по 1-1,5 млн., без предварителни поръчки, като си плащаш по 20-30 хиляди лв. такса - това може да се случи единствено в българска банка. И с дейното присъединяване на банката в схемата ", във Facebook.

" ГДБОП не споделя коя е, само че е покрай мозъка, български са останали единствено 3 банки. Дали в случай че посоча с име банката на някогашната сервитьорка, банката на сикаджиите или на онази с краен притежател в Кипър ще ме съдят?
 Bird.bg почна да разгласява имена по абсурда с изчезналите милиони за Автомагистрала Хемус Bird.bg почна да разгласява имена по абсурда с изчезналите милиони за Автомагистрала " Хемус "
Двама души са взели 25 милиона лв. от автомагистрала " Хемус ". Става въпрос за част от оповестените на взаимна конференция на служби...

Такива схеми се вършат, като се изплащат комисиони в брой. А и тези милиони, платени предплатено и неизтеглени в брой ще изчезнат. Фирми ще банкрутират и т. н. Така е ставало в Италия с компании на мафията. Може да е към този момент банално, но ние в действителност си имаме работа с мафия. Както споделяше Христо Калчев - у нас мафията си има страна.

И когато полицията се опитава да проверява, мафиотският необут назовава това предизборни репресии.

Политическа партия - да подскажа една концепция на службите - парите може изобщо да не се напускали банката. Описах един подобен случай - Инвест банк на Петя Славова заплаща в брой 1,1 млн. лв. на ром, събирач на железа, който се е записал с подправени документи като шеф на компания, на която банката дължи пари.

И ромът сякаш взел милион, след това при разпити споделя - ами те единствено ме накараха да се подпиша, дадоха обещание 1000 лв., но ме излъгаха, дадоха ми 900. Няма наказани за този случай, няма отговорни, няма...нищо. "
 Рашков: Борисов да каже къде е той в схемата Хемус, тя ли е напълнила чекмеджетата му Рашков: Борисов да каже къде е той в схемата " Хемус ", тя ли е напълнила чекмеджетата му
Сега ги няма създателите на това, което се е случвало, изпокрили са се. Това сподели на конференция служебният вицепремиер и министър на...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР