Да израснеш с майка като мен е предизвикателство“, каза 64-годишната

...
Да израснеш с майка като мен е предизвикателство“, каза 64-годишната
Коментари Харесай

Мадона: Все още не знам как да бъда майка и да си върша работата

„ Да израснеш с майка като мен е предизвикателство “, сподели 64-годишната поп икона, която е основно настоящо лице на кориците на три разнообразни европейски издания на Vanity Fair.

„ Това беше най-трудната, най-трудната борба. “ - допълвя тя.

Мадона има шест деца: щерка Лурдес, 26, която е от връзката ѝ с Карлос Леон, наследник Роко, 22, от някогашния ѝ брачен партньор Гай Ричи, Дейвид, 17, Чифундо „ Мърси “, 16 и близнаците Естере и Стела, 10, които тя осинови от Малави.

Madonna é simultaneamente a Virgem Maria e Jesus Cristo numa produção para a “Vanity Fair ” de Espanha, França e Itália. As fotos estão aqui
— BLITZ (@blitz_twit)

„ Днес към момента ми е мъчно да схвана по какъв начин да бъда майка и да правя работата си “, разкри певицата.

„ Защото, който и да си, да имаш деца и да ги отглеждаш е изкуство. И никой не ти дава управление. Трябва да се учиш от грешките си. Това е специалност, която изисква доста време. И това е изтощително, тъй като в никакъв случай няма отмора. ”

Носителката на Грами споделя, че изпитва огромно наслаждение да види по какъв начин „ всеки от тях е разкрил личната си креативност и достоверност ”.

 

Madonna: 'I'm struggling to understand how to be a mother'

SMH! Really Madonna
I little late now to be saying this right?
Must be so difficult having millions of dollars and I am pretty sure a staff of people taking care and overseeing your kids each day

— Walter Bellini (@NYWB)

„ Никога не съм насърчавалa щерка ми Лола да прави музика или сина ми Роко да рисува. Но постоянно съм им показвала изкуството, музиката и съм щастливa, че са намерили способи да изразят себе си. Уважавам ги и се удивлявам на това, което вършат. ”

Мадона, чиято лична майка е умряла на 30-годишна възраст от рак, когато тя е била единствено на пет, споделя, че „ огромна част от щастието ѝ “ идва от нейните деца.

По-рано тази седмица звездата от „ Евита “ разгласи, че ще стартира турне, наречено Celebration. То ще бъде в чест на нейната кариера, която продължава към този момент над четири десетилетия. Турът, който ще обиколи 35 града, стартира на 15 юли в Rogers Arena във Ванкувър.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР