Да излизат с малко по-възрастен мъж е било нещо като

...
Да излизат с малко по-възрастен мъж е било нещо като
Коментари Харесай

Пет любовни съвета, когато излизате с 10 години по-възрастен мъж от вас

Да излизат с малко по-възрастен мъж е било нещо като наложителна норма за дамите преди години. Всичко останало се е възприемало надали не като недопустимо в обществото.

Любовта обаче е сляпа, а когато двама души се влюбят, всичко останало към тях като че ли остава на назад във времето. Един от факторите, които вършат любовта неостаряваща, е разликата във възрастта сред сътрудниците. Дните, когато имаше клишета за нея, обаче към този момент са в предишното.  Истината е, че няма значение кой е по-възрастен или каква разлика във възрастта сред двамата. Важното е единствено разменената обич да е същинска и връзката да си заслужава.

И въпреки всичко не може да отречем, че възрастта може да повлияе на връзките сред двамата. Партньорите може да имат повече общо и да споделят сходни системи от вярвания, когато възрастовата им разлика е единствено няколко години. Но когато има забележителна разлика във възрастта, двойките може да имат разнообразни житейски цели и вероятности. Това може да потвърди, че двамата са несъвместими в дълготраен проект.

Ето и някои любовни препоръки, когато излизате с към 10 години по-възрастен мъж от вас:

Приемете разликите сред вас.

Почти несъмнено ще има обилни разлики сред вас и вашия сътрудник – от ползи до гледни точки. Причината е, че те са на разнообразни стадии от израстването на живота. Докато единият сътрудник може да има добра и постоянна работа, другият може към момента да не е намерил своето предопределение. Вместо да принуждавате половинката си да се преценява с метода на живот, който желаете, подкрепяйте го, където и да се намира в неговия.

Мислете за това, което ви е събрало.

Да излизате с по-възрастен мъж крие своите провокации, като безусловно ще имате кавги за някакви неща. Вместо да се карате и да се обвинявате взаимно, фокусирайте се върху това, което ви дава връзката ви. Например, може просто да си напомняте какво ви е предиздвикало да се влюбите преди всичко. То може да бъде задоволително положително, с цел да поддържате пламъка жив. Не се концентрирайте върху това, което не е наред. Вместо това насочете силата си към хубавите неща.

Приемете, че може да не сте толкоз прочувствено зрели, колкото смятате, че сте.

Много дами избират да излизат с по-възрастен мъж, тъй като считат, че той към този момент е уталожен и знае какво желае от живота. Трябва обаче да гарантирате, че имате същото равнище на прочувствена зрялост като него. В противоположен случай всички детайли, които могат да накарат една връзка да работят, могат да са спънка. Възможно е те да трансфорат в трудности или области на спиране на връзката. Такива са споделен опит, полезности, връзка и дарба за справяне с спорове.

Знайте по какъв начин да се справяте с рецензията.

Без значение какъв брой безупречна е връзката ви, има възможност някои хора да не са съгласни с избора ви на любовни сътрудници. Това може да включва опит да обясните за какво сте влюбени в индивида, а не в неговата или нейната възраст на близки другари и родственици. Пригответе се обаче за  гадни и неучтиви забележки. Постоянните разногласия за възрастта на колегата ви не са метод да живеете. Така че подгответе елементарен и в идеалния случай вежлив отговор. Той би трябвало да е подобен, който приключва спомагателните полемики за възрастта на колегата ви.

Създайте си пространство.

Не забравяйте, че салдото е значим във всяка връзка, без значение дали излизате с по-възрастен мъж или не. Отделете време за себе си за презареждане и размисъл. Общувайте с другари или участвайте в действия, които не интересуват колегата ви. Поддържането на вашата характерност в границите на една връзка може да бъде също толкоз значимо, колкото и развиването на общи ползи и споделен опит. Не постоянно можете да избирате в кого да се влюбите и индивидът може да е доста по-възрастен или по-млад от вас. Много хора може да ви кажат, че няма да работи. Но с тези няколко гореспоменати съвета можете да извършите по този начин, че нещата да се получат.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР