Да изберем какво да гледаме по вече многобройните стрийминг платформи

...
Да изберем какво да гледаме по вече многобройните стрийминг платформи
Коментари Харесай

Още един обещаващ сериал от Netflix

Да изберем какво да гледаме по към този момент многочислените стрийминг платформи става все по-трудна задача. Netflix обаче не престават да държат високо равнище и да ни изненадват с планове, които няма по какъв начин да подминем.

Създателите на Game of Thrones ни придвижват в Китай

Какво да чакаме от новия сериал 3 Body Problem

Като All The Light We Cannot See. Лимитираният сериал е основан на високооценената книга " Светлината, която не виждаме " на Антъни Доер (изд. Сиела), а негови основатели са, работил по Peaky Blinders и, работил по Stranger Things.

С цялата тази информация даже не е нужно да знаем повече детайлности, с цел да желаеме да гледаме. И въпреки всичко... историята се развива по време на Втората международна война, когато сляпата Мари-Лор бяга с татко си от Париж в малко крайбрежно градче.

Двамата носят загадка, която праща нечовечен офицер на Гестапо по петите им. Пътят на момичето се сблъсква с този на Вернер - израснало в подслон момче, чийто гений се употребява от нацистите.

В функциите са Луис Хофман, който добре помним като Йонас в Dark, Ларс Ейдингер, Ариа Миа Лоберти. В епизодични прояви ще забележим Хю Лори и Марк Ръфало.

Премиерата на All The Light We Cannot See е на 2 ноември по Netflix.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР