Да, истина е и тя вече е окончателно потвърдена. Борис

...
Да, истина е и тя вече е окончателно потвърдена. Борис
Коментари Харесай

Не си останаха "приятели": Аделина Солтарийска изтри всички снимки с Борис и избяга в САЩ!

Да, истина е и тя към този момент е дефинитивно доказана. Борис Солтарийски и Аделина Солтарийска към този момент не са семейство. Нещо повече - те не са се разделили като " другари ", както обичат да споделят всички наши известни персони, а в противен случай - не могат да се дишат.

Поне Аделина не желае и да чува за Боцко, както лигаво назовават артиста на Слави Трифонов. Моделката е изтрила всичките им общи фотоси в мрежата и даже не поздрави Солтарийски за рождения му ден в края на февруари. По същото време тя се забавляваше с приятелки в Щатите, само че не обели и дума за празника на бащата на щерка си.

Малкото момиченце също е с нея зад океана, само че не е ясно още какво тъкмо прави Аделина там и за какъв брой време счита да остане. Нищо чудно и да реши да се откри за непрекъснато, още повече, че може да си откри работа и като модел.

Знаем, че тя има своя линия облекла, която очевидно се пробва да стартира и в Маями, само че е явно, че най-малко към този момент, България въобще не й липсва. Явно в действителност повода за краха с Борис е сериозна и като нищо ще се окаже негова любовта забежка, както говореха слуховете. Боцко непрекъснато е заобиколен от дами и надали си държи ципа затворен.

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР