Да, има и такива любови. Продължават във времето, а думата

...
Да, има и такива любови. Продължават във времето, а думата
Коментари Харесай

Любовната приказка на Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас: 22 години заедно след заветното да

Да, има и такива любови. Продължават във времето, а думата " бракоразвод " не се чува. Такава е любовната приказка сред едни от най-обичаните артисти в международен мащаб - Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас.

На 18 ноември 2000 година актьорите стават законни брачен партньор и брачна половинка на гала в Plaza Hotel. Едва пет месеца по-рано Дъглас се е развел с предходната си жена Диандра Лукър.
 

A post shared by (@catherinezetajones) on Aug 3, 2018 at 10:07am PDT

" Срещнах моя брачен партньор за първи път по време на филмовия фестивал в Довил. Не мога да си спомня, защо говореше той ", означи актрисата към тази фотография. 

Майкъл, който е с 25 години по-голям от Катрин, в действителност е завладял сърцето й. Двамата се срещат по време на кино фестивал. Тогава Катрин е направила може би една от най-запомнящите се функции в " Маската на Зоро ", а Майкъл в " Съвършено ликвидиране ". Запознават ги общи познати. Още тогава Дъглас харесва младата актриса и ѝ споделя, че ще стане татко на децата ѝ, а тя напуща събитието. По-късно двамата стартират постоянно да се чуват по телефона.
 

A post shared by (@catherinezetajones) on May 25, 2018 at 2:26pm PDT

В навечерието на новата 2000 година Дъглас прави предложение за брак на Катрин, а малко по-късно всички научават за бременността ѝ.

Първото им дете - Дилан, се появява на бял свят на 8 август същата година. А на 11 ноември двамата минават под венчило. През 2003 година се появява и щерка им Карис.

Между двамата няма професионална конкуренция, защото са на напълно друг етап от живота си. Споделят общи ползи - голф, разходка с яхта и празненства на плажа.

През 2007 година синът на Майкъл Дъглас от първия му брак - Камерън, бе заловен със неразрешени вещества и упрекнат в разпространяването им. Катрин Зита-Джоунс обаче беше измежду първите, които го опазиха, тъй като той също е член от тяхното семейство. Няколко години по-късно на Дъглас му слагат диагноза - рак на гърлото. Тогава Катрин също е неразделно до брачна половинка си и му оказва помощ да победи заболяването.

През 2013-а обаче Катрин има признаци на биполярно разстройство и за малко се разделя с Майкъл. За благополучие, единствено за няколко месеца. Самият Дъглас призна наскоро, че двамата могат да разрешат всеки един спор с взаимно почитание и удивление.

И в тази двойка има възходи и падения. Те обаче намират най-хубавото решение, без да губят религия в себе си и фамилията, което са основали. Това е един от сполучливите образци, че разликата във възрастта от време на време се оказва " плюс ".

Към днешна дата фамилията е щастливо. Четирима са. И постоянно дружно, без значение от събитията.

 

A post shared by (@catherinezetajones) on Jul 5, 2018 at 9:07am PDT
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР