Да гледаме Джулия Робъртс на екран винаги е неподправено удоволствие.

...
Да гледаме Джулия Робъртс на екран винаги е неподправено удоволствие.
Коментари Харесай

Джулия Робъртс разказва за аферата Уотъргейт в нов сериал

Да гледаме Джулия Робъртс на екран постоянно е неподправено наслаждение. 54-годишната хубава жена, чийто гений постоянно се е извисявал оттатък времето, следва да забележим в сериал, отдаден на един от най-големите американски кавги в политиката – аферата " Уотъргейт ".

Робъртс ще се превъплъти в Марта Мичъл, брачната половинка на основния прокурор на Съединени американски щати Джон Мичъл (Шон Пен). Героинята й в действителност е първата, която се е осмелила да разкрие обществено за присъединяване на Никсън в абсурда.

Имаме съображение да считаме, че ролята ще прилегне като ръкавица на Робъртс, въпреки всичко е добре да си напомним, че тя е печелила „ Оскар “ точно за осъществяване на роля, въодушевена от действителна персона („ Ерин Брокович “). Сериалът погъделичка любознанието ни с факта, че фокусът няма да е толкоз върху абсурда, колкото върху решенията на смелата дама, която има куража да освети дълго добре прикриваните проблеми в системата. С риск да сложи на карта своето бъдеще и това на брачна половинка си, тъй като той е персонален другар на президента, Марта Мичъл подхваща решителни дейности, водена от личните си правила и възприятие за правдивост, които не могат да бъдат заглушени.



А в политиката сходни ходове, които са неуместни за мнозина, носят след себе си последици. Целта е Марта да бъде дискредитирана, а най-големият удар под кръста е, че личният ѝ брачен партньор взима присъединяване в подронването на престижа й.

Gaslit е разказан като „ актуален взор върху аферата Уотъргейт, който се концентрира върху неразказаните истории и забравените герои на абсурда. " Вдъхновен е от първия сезон на подкаста Slow Burn, който споделя подценявани, само че значими събития, които историята помни. Целта е под лупа да бъде показано нещо значимо - да се направи дисекция човешката страна на абсурда и да се огледа оттатък клишето за политиката и мъжете с власт. Допада ни, че сериалът дава поръчка за разчупена позиция през призмата на една почтена жена, забъркана в аферата „ Уотъргейт “,

„ Не считам, че е просто неточност, че дамата, която изигра толкоз значима роля в този скандал, беше игнорирана и накарана да мълчи. Мисля, че всичко това е било планувано авансово. Това ще бъде и смяната в вероятността на тази история “ – споделя изпълнителният продуцент Сам Есмаил.

А ние имаме потребност от нови и истински прочити на исторически събития, които да ни дадат повече образци за персони, които не се опасяват да застанат против системата в името на личните си непоклатими правила.

 
5 кино лентата за медии, които да гледаме
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР