Да е честита коалицията между ГЕРБ и ПП/ДБ. Най-накрая всичко

...
Да е честита коалицията между ГЕРБ и ПП/ДБ. Най-накрая всичко
Коментари Харесай

Радев прати пишлемето на един от спонсорите си да плаши ГЕРБ и ПП: Мошеници, само да стреляте по него!

Да е честита обединението сред ГЕРБ и ПП/ДБ. Най-накрая всичко си идва на мястото. Партиите, които последните две години се плюят всекидневно, към този момент се обичат, забележете, тъй като са си “преглътнали егото и мислят за страната ”. Ама какви същински държавници си имаме, то е цвете, то е аромат, то е знамение, написа богаташкото синче Слави Власилев, което е хрантутник на един от спонсорите на президента:
Всъщност това, което се случва, е доста добре, заради две аргументи:
1) маските паднаха – след следващите избори ножът опря до кокала и се вижда напълно ясно кой защо се бори;
2) същинската съпротива на тези мошеници ще бъде единствено и само президентът Радев. Потенциалът за развиване на процесите към него е огромен, изключително в случай че обединението се опита да стреля по него, директно. Няма да встъпвам в елементи. Българските жители ще не престават да изпитват компликации да се ориентират в политико-партийния живот. „ Възраждане “ чака, първа по ред, да грабне националното неодобрение, в случай че се сгромоляса тази отвратителна коалиция.
И почтено да Ви кажа, тази обстановка ми става извънредно елементарно, даже прелестно да Ви приказвам и пазя онази истина, която се споделя от множеството свободни хора, които нямат партийни пристрастия.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР