Да дадем шанс, надежда и вяра на много български семейства

...
Да дадем шанс, надежда и вяра на много български семейства
Коментари Харесай

Благотворителна вечеря в помощ на двойки с репродуктивни проблеми на 24 октомври

Да дадем късмет, вяра и религия на доста български фамилии да станат родители!

Дата, която дава шанса, вярата и вярата на доста български фамилии да станат родители е 24 октомври, уредникът – фондация " Мечта за дете “! Събраните средства, ще се употребяват за проучвания и процедури на двойки с репродуктивни проблеми.

Действието ще се развие в на локална почва - в град Бургас, в една приключенска атмосфера в Jolly Roger!

Главен воин ще бъде обичаният от цяла България Stanislav Raychev - Mastershef Bulgaria, който особено за мотива ще сътвори огромна магия в кухнята! Адмирации за това, че взе участие благотворително и безплатно за идеята - да се раждат повече български деца!

Следващият воин, който ще зареди атмосферата със своя неотразим глас e Стефан Илчев, който поддържа всички събития на фондация " Мечта за дете!

Участие ще вземе и страхотната и надарена певица Цвети Янева, която ще се погрижи да се за настроението на вечерта!

В събитието благотворително ще се включат и певицата Диди Бъчварова, Георги Георгиев - ОУ " Г. Бенковски ", Катрин Петрова - Английска Езикова Гимназия. 

Мария Бакърджиева – НЕГ " Гьоте ", Танцов състав " Зорница " с началник и хореограф Николай парушев и обичан реализатор на национални тракийски песни Стоян Ганчев. 

За всички вас, уредниците за подготвили и подаръче от сърце, с доста топлота и обич! Очакват ви доста изненади и занимания!

За резервации и закупуване на куверт, може да се свържете с:

Даниела Танева 0895 77 76 27 

Теодора Дичева- 0887 22 61 85

За фондацията:

Фондация " Мечта за дете " спомага на фамилиите за решаването на проблемите им с репродуктивното здраве. Дава на всеки подробна информация за казуса " стерилитет " и неговото лекуване, за методите и методите за профилактика на безплодието.

Една от задачите на Фондацията е да даде гратис консултиране на двойки с репродуктивни проблеми, за запознаването им със актуалните способи за лекуване.

Фондацията създава планове за набиране на средства, с цел да подкрепи на хиляди фамилии с репродуктивни проблеми.

Подкрепяйки фондация " Мечта за дете “, Вие потвърждавате, че в България има обществено ангажирани хора, и че с общи старания можем да допринесем за богатството на доста фамилии с репродуктивни проблеми!

От името на фондация " Мечта за дете, се надяваме да забележим във ваше лице съдействие и поддръжка, с цел да можем дружно да даряваме още доста усмивки на фамилиите, които мечтаят да имат свои деца.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР