Да, бих искал да го направя, заяви министърът на отбраната

...
Да, бих искал да го направя, заяви министърът на отбраната
Коментари Харесай

Много Лоши Новини! Развихря Се Война Между Китай И Сащ!

" Да, бих желал да го направя ", съобщи министърът на защитата на Съединени американски щати. Така той отговори на въпрос допустимо ли е Съединени американски щати да разположат в Азия нови стандартни оръжия със междинен обхват, откакто към този момент не са обвързани от американско-руския Договор за очистване на ракетите със междинен и дребен обхват, от който Съединени американски щати се отдръпнаха през вчерашния ден.

" Бихме желали да го създадем колкото се може по-скоро ", сподели Еспър в самолета на връщане от посещаване в Сидни, първи стадий от едноседмична обиколка в Азия.

" Бих желал да го считам в месеци, само че тези неща имат податливост да лишават повече време от плануваното ", добави той.

Еспър не посочи къде Съединени американски щати имат намерение да разположат новите ракети. " Не желая да злоупотребявам, тъй като това са неща, които постоянно се разискват със съдружниците ", сподели той.

Министърът означи, че Китай не трябва да се изненадва от американските планове.

" Не би трябвало да е изненада, тъй като от дълго време го обсъждаме. Бих желал да подчертая, че 80 % от арсенала им се състои от оръжия от вида, който се забраняваше в контракта (между Съединени американски щати и Русия, по който Китай не е страна). Така че не би трябвало да е изненадващо, че желаеме сходен потенциал ", съобщи министърът на защитата на Съединени американски щати.

Междувременно президентът Тръмп съобщи, че Съединени американски щати и Русия могат да реализират нов контракт за за ограничение на нуклеарните оръжия, в който да се включи и Китай. " Обсъдил съм това с Путин. Обсъдил съм това и с Китай. Китай бе много вдъхновен от тази концепция, както Русия ", посочи президентът на Съединени американски щати.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР