Да бъдат отпуснати 5000 лева за футболния тим на ветераните

...
Да бъдат отпуснати 5000 лева за футболния тим на ветераните
Коментари Харесай

Ветераните на Хасково 1957 искат пари от общината

Да бъдат отпуснати 5000 лв. за футболния отбор на ветераните предлага в докладна пред общинските съветници, кметът на Хасково Добри Беливанов. Предложението е импортирано от ръководителя на ФК Хасково 1957 Илиян Киряков. Ако на съвещанието на Общински съвет на 26 октомври, локалните парламенаристи гласоподават финансовата поддръжка то тимът ще бъде обезпечен за идните му мачове от държавното състезание.

Къкто към този момент писахме ветераните на Хасково 1957 победиха с 4:1 състава на Топлика (Минерални бани) в регионалния край и ще показват района на Държавното състезание за сезон 2018-2019 година. Емил Ангелов – Бабангида още веднъж подсети за своите реализаторски качества като означи първите три гола в мача още през първата част. Таранът се разписа в 13, 27 и 32-ата минута и съвсем предреши изхода на забавния конфликт, в който личаха имената на дузина митове и сегашни футболисти на Хасково и Димитровград. Голът за Топлика бе дело на Недялко Хубенов в 64-ата минута, а съотборникът му в третодивизионния Димитровград Даниел Добриков оформи 4:1 ва Хасково 1957 в 74-ата минута.

За алените се изявиха Юксел Реджеб – Чурката, Таньо Ганев, Веско Василев – Кимбата, вратарят Владо Милев, Делчо Корчев, Николай Топузаков и Емил Ангелов. Треньор на тима бе Димчо Марков – Джими. Бившият треньор на ЦСКА Стамен Белчев също бе записан като запаса на Хасково 1957, само че не се появи в игра.

“Хасковска Марица ” напомня, че в първият дуел на района, съставът на Хасково 1957 победи безапелационно с 5:1 и тима на Хеброс 1921 (Харманли)./Марица

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР