Да бъда актриса е сбъднатата ми детска мечта. Когато се

...
Да бъда актриса е сбъднатата ми детска мечта. Когато се
Коментари Харесай

Деси Бакърджиева: Трябва да си готов на жертви и избори за актьорската професия

„ Да бъда актриса е сбъднатата ми детска фантазия. Когато се впуснеш в тази специалност, би трябвало да си подготвен на доста неща - да избираш целите си, а животът ти да върви по график. Истината е, че конкуренцията е изключителна и с цел да практикуваш това, което обичаш, би трябвало да си по-добър от останалите “, по този начин Деси Бакърджиева дефинира едно то призванията си в диалог с Мон Дьо в   " Събуди се " по.
 
Актрисата от хитовия български медицински сериал " Откраднат живот " добави, че един от експертите, с които мечтае да работи още веднъж, е Люк Бесон . В прям разговор Деси призна, че е била жертва на принуждение и прикани всички пострадали да вършат сложната, само че нужната крачка към по-добро бъдеще.
 Откраднат живот nova.bg
Тази седмица болничното заведение на „ Откраднат живот: Критична точка “ ще бъде завладяна от конспирации и недоразумения. Театърът на доцент Мазов и доктор Хинова няма да продължи дълго , а Ваня ще стигне до ексцесии е държанието си. Фотев ще получи непредвидена провокация, която ще насочи обществени въпроси за отделението. През това време Ина ще бъде обзета от спорни страсти към Борис и отношението му към нея. Калин Генадиев ще се завърне в отделението , изправяйки се пред едно от най-големите провокации – да практикува специалността на хирург със затруднено придвижване.
 Откраднат живот nova.bg
Как ще се оправи Калин в позната среда и ще се почувства ли още веднъж удобно? Ще бъдат ли откровени един с различен Ина и Борис? – ще научите в новите епизоди на „ Откраднат живот: Критична точка “ от вторник до петък в 20:00 ч. по NOVA.  

Повече вести ще откриете на и на формалната а всички епизоди можете да видите единствено в       
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР