Да, аз съм работил като съветник на МО на Украйна

...
Да, аз съм работил като съветник на МО на Украйна
Коментари Харесай

Кой сте Вие, д-р Тагарев?

„ Да, аз съм работил като консултант на МО на Украйна сред 2005 и 2015 година, посещавайки регулярно Киев, работейки в разнообразни интернационалните формати “*, дава отговор господин Тагарев в Народно събрание на България.
 Това е плевел политически интервал за Украйна, който стартира с Оранжевата гражданска война от 2004г. и приключва с Майдана от 2014г. След сполучливия протест на украинския народ срещу фалшифицираните избори, проруският президент на Украйна Янукович бяга позорно в Русия. Последван е от огромна част от проруските си чиновници, както и потвърдени съветски шпиони от администрация му.

С идването на новата прозападна и антируска власт, „ препоръките “ на господин Тагарев за МО на Украйна стават ненужни, както излиза наяве от думите му. Сред десетината министри, който е „ съветвал “ две петилетки, изпъкват изключително двама при ръководството на проруския президент Янукович. Това са: адм. Михайло Йезхел и капитан Павло Лебедев.

Адмиралът след Майдана живее и в този момент в Беларус, където е политически преселник, а другият към този момент и съветски жител спомага на окупационните съветски управляващи в Крим.

Все още украинските управляващи търсят и двамата свои някогашни военни министри, съветвани от господин Тагарев.

Четирима от другите министри, които господин Тагарев е съветвал имат общ стаж /четиримата общо/ на поста под 250 дни.

С кого е работил господин Тагарев се вижда от документите, само че за кого е работил това към този момент не е ясно.

Всички мислехме за НАТО и Европейски Съюз, само че закъсалата доставка на бронемашините ни води до студени, северни мисли, за „ стопляне “ на които зимните ръкавици доставени през юли няма да оказват помощ.

* Отговор на депутата Р. Василев в Народно събрание. „ Да, аз съм работил като консултант на МО на Украйна сред 2005 и 2015 година, посещавайки регулярно Киев, работейки в разнообразни интернационалните формати “, отговори Тодор Тагарев. Той изясни, че е съветвал украинското военно управление по какъв начин да се построи граждански потенциал и по какъв начин да увеличи военния си потенциал. „ За тази си работа от украинска страна не съм получил нито една гривна “, съобщи от трибуната Тагарев.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР