Да активираме тези хора, които не са активирани – да

...
Да активираме тези хора, които не са активирани – да
Коментари Харесай

Ще обърнат ли внимание службите на българския клон на сепаратистите от Донецк?

Да активираме тези хора, които не са задействани – да гласоподават, да въздействат на събитията, в този момент няма по какъв начин. Това декларира един от членовете на организацията " Оплот България " по време на второто ѝ заседание, от което има запис в YouTube.

На пръв взор " Оплот България " наподобява като следващата неправителствена организация, основана по ползи, само че въпросът в действителност е какъв е ползата. Защото тя намерено декларира – да се борим за нашите братя и сестри в Донбас, като беше конкретизирано, че става въпрос за " българите в Донбас ". " Оплот България " де факто се явява клон на " Оплот Донбас " - паравоенното формирование, което прогласи сепаратиската Донецка република.
Първият ръководител на " Оплот " е Александър Захарченко. Той беше погубен преди година в кафене в Донецк, на възпоменателна вечеря за известния съветски артист Йосиф Кобзон.
Сегашното второ съвещание на " Оплот България " избра и гласоподава нов директорски съвет. Изрично беше посочено, че в събранието присъединяване вземат членове на " Оплот Донбас ". Като посетители пък са посочени представители на Българска работническа партия /комунисти/ и участващата в настоящето ръководство на партия " Атака ".
Явно присъединил се от отдалеченост член приказва по какъв начин " събира дружината " и " върви по фронта ", може би визирайки войната в Украйна.
" Левски какво е правил – тичал във виелицата и бурите ", споделя един от участниците и се оплаква, че на второто заседание имало по-малко хора. " В университетите да се иде, да се опише на младежите ", прибавя същият участник.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР