Д-р Йордан П. Йорданов, дм е специалист по пластично-възстановителна и

...
Д-р Йордан П. Йорданов, дм е специалист по пластично-възстановителна и
Коментари Харесай

Пластичният хирург д-р Йордан Йорданов обясни пред в. "Доктор" какви са рисковете при корекцията на устни и каква е най-новата мода

Д-р Йордан П. Йорданов, дм е експерт по пластично-възстановителна и естетична хирургия. През 2007 година приключва медицина в Медицинския университет София като отличник на випуска с премия „ Златен Хипократ”. През 2012 година пази докторска степен към Медицинския факултет на Университета „ Комплутенсе” в Мадрид (Исп). Д-р Йорданов е най-младият еластичен хирург в България с добита докторска степен. Специализира в Съединени американски щати, Испания, Белгия и България. През 2015 година става член на Европейския ръб по пластично-възстановителна и естетична хирургия (EBOPRAS).

- Д-р Йорданов, какви са рисковете за пациентите, когато хора с немедицинско обучение слагат филъри?

- Много е значимо да се знае кой има право да инжектира филъри. Ако го прави немедицинско лице, това освен че е аморално, само че е и рисково, тъй като подобен човек най-малкото не познава анатомията на човешкото тяло. Освен това има риск и в случай че се сложи фалшив филър. Вероятността от затруднения е огромна, когато козметички си разрешават да бодат, при цялото ми почитание към хората с тази специалност. Има даже случаи, приключили съдбовно. Но е отговорност на пациента на кого ще се довери.

Kакво тъкмо се прави при слагане на филъри четете в най-полезния уебсайт Zdrave.to.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР