Д-р Цветеслава Гълъбова и Милен Иванов, бивш зам.-ректор на Академията

...
Д-р Цветеслава Гълъбова и Милен Иванов, бивш зам.-ректор на Академията
Коментари Харесай

Как се е сдобил с оръжие мъжът, който стреля по сградата на трето РПУ в София?

Д-р Цветеслава Гълъбова и Милен Иванов, някогашен зам.-ректор на Академията на Министерство на вътрешните работи декларират, че са нужни незабавни ограничения за предварителна защита

64-годишен мъж стреля по постройката на Трето районно полицейско ръководство в София във вторник сутринта. Леко пострада един служител на реда. Стрелецът е освидетелстван, осведоми. Мъжът няма позволение за носене на оръжие. Той е бил задържан и настанен в психиатрично заведение. Изяснява се по какъв начин се е сдобил с оръжието.

Според шефа на държавната психиатрична болница „ Свети Иван Рилски ” доктор Цветеслава Гълъбова има сериозен проблем с грижите за хората с психологични проблеми.

„ Системата от грижи липсва, заради което е допустимо хората с психологични проблеми да имат рисково държание. Тази система просто липсва у нас и може да се стигне до такива обстановка ”, разяснява доктор Цветеслава Гълъбова.

Според Милен Иванов, някогашен зам.-ректор на Академията на Министерство на вътрешните работи, с всяка една промяна служителите на реда на улицата понижават. Проблем има с наблюдаемостта на контингента „ Районният контрольор би трябвало да следи такива хора, само че действително не може да обхване целия контингент. Той е претрупан и с доста други работи ”, сподели Иванов.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР