Д-р Цветан Ценков, заедно със заместник-кмета Борислава Борисова се срещнаха

...
Д-р Цветан Ценков, заедно със заместник-кмета Борислава Борисова се срещнаха
Коментари Харесай

Кметът на Видин поздрави 9-годишния Иван, постигнал максимален резултат на тест за интелигентност

Д-р Цветан Ценков, дружно със заместник-кмета Борислава Борисова се срещнаха през днешния ден с възпитаника на Основно учебно заведение „ Иван Вазов “, който се прочу с впечатляващия резултат от 99% на IQ тест, извършен от интернационалната организация за просветеност „ Менса “.



Видинският кмет награди Иван Пенчов с плакет на Община Видин, като изрази гордостта си от обстоятелството, че в нашия град се учи и живее такова извънредно мъдро момче. Той му пожела да реализира фантазиите си, без значение към каква компетентност ще се насочи и в каква сфера ще се развива.

Деветгодишният възпитаник показа, че мечтае да пътешества и да обиколи света. Той елементарно усвоява непознати езици, ослепителен е по математика, обича да рисува и спортува, а напълно скорошното му достижение е призово място на извършения през вчерашния ден първи пролетен шампионат по шахмат в Природо-математическата гимназия „ Екзарх Антим I “.

Майката на Иван Миглена Ангелова, която го придружаваше, в действителност е основателят детето да направи теста за просветеност. И резултатът в действителност е изумителен. В същото време Иван е доста непретенциозен и учтив. Той благодари на кмета за вниманието и получените дарове. Д-р Ценков и Борислава Борисова му пожелаха триумф в учебно заведение и в живота.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР