Д-р. Тери Дъброу вика Джилиан Майкълс, че се опитва да

...
Д-р. Тери Дъброу вика Джилиан Майкълс, че се опитва да
Коментари Харесай

Д-р Тери Дъброу разкритикува анти-Ozempic твърденията на фитнес гуруто Джилиан Майкълс: „Не я слушайте!“

Д-р. Тери Дъброу вика Джилиан Майкълс, че се пробва да убеди хората да не одобряват Ozempic, което той назовава „ чудодейно лекарство за намаляване “.

„ Като сертифициран доктор и сертифициран специалист за медицинския съвет на Калифорния, не съм тук, с цел да разисквам научни и медицински въпроси с персонален треньор “, сподели той пред TMZ във вторник.

Дуброу, 65, изясни, че когато някой с „ огромно въздействие “ като Майкълс опровергае лекарството, това може да „ ограничи интереса на хората към лекуването на „ заболяването “ на затлъстяването “ с медикаменти като Ozempic – лекарство за диабет вид 2, употребявано за загуба на тегло.

„ Това, което сподели Джилиан, е, че ще има А: солиден резултат от дълготрайната приложимост на Ozempic, хората ще свикнат с него, както привикват с кафето, и [B:] страничните резултати са толкоз неприятни, че даже не би трябвало да го пробвате, ” изясни той.

Майкълс по-рано сподели пред People, че е предиздвикала няколко от приятелите и членовете на фамилията си да спрат да употребяват „ рисковото “...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР