Д-р Стела Георгиева, бивша съпруга на Бойко Борисов и майка

...
Д-р Стела Георгиева, бивша съпруга на Бойко Борисов и майка
Коментари Харесай

Бившата съпруга на Борисов скочи на Слави: Срамота!

Д-р Стела Георгиева, някогашна брачна половинка на Бойко Борисов и майка на щерка му Венета, изрази обществено своето отвращение от водача на " ИТН " Слави Трифонов в персоналния си фейсбук профил. Лекарката, която дълги години живее в Америка и работи в влиятелна клиника в щата Калифорния, показа професионалната си позиция от позицията на доктор с дълготраен интернационален опит.

" Служебният министър на опазването на здравето доктор Стойчо Кацаров направи ужасяващи разкрития за болница " Лозенец “, която до неотдавна беше държавна болница под шапката на Министерския съвет. Според изнесените обществено данни в болничното заведение са се правили трансплантации от живи донори, които будят подозрения за брутална черна търговия на органи. " Племенници “ от Украйна и Молдова са дарявали бъбреци на своите " чичовци “ от Индия, Оман, Германия, Израел. И това е ставало със съдействието или бездействието на страната в лицето на изпълнителната власт и службите. Въобще дали може да си го визиите това? Аз персонално не мога... “, гласи част от текста на Слави във фейсбук.

Д-р Георгиева разгласява статуса на Трифонов, а към него написа и собствен коментар. " Органи се трансплантират, когато реципиентът има късмет да живее доста години. За сполучлива трансплантация първо се изисква многочленен екип от експерти. Хирургът е учил медицина и е специализирал не по-малко от 10-12 години, анестезиологът и интернистът също, медицинските сестри и операционните техници също са отдали години от живота си, с цел да могат да извършват това мъчно предопределение и работа.

След интервенцията до края на живота и на донора и на реципиента екип следи анатомията и функционалността на този орган и на системата, към която принадлежи, а и на всички системи в тялото, те са свързани, в случай че един орган не работи, отразява се на всички. Донорът приема медикаменти, които предотвратяват отхвърлянето на трансплантирания орган, до момента в който е жив, това постанова непрекъснато следене на равнището на медикаментите, с цел да е несъмнено, че равнището им е в лечебна централизация и работи или че не е доста високо, с цел да аргументи токсичност. Това е доста къса информация.

За да се стигне до трансплантация обаче, донорът ДОБРОВОЛНО се е записал в по този начин наречената Банка за органи и показва дали желае да подари органи, когато е жив или откакто е умрял. Донорът и реципиентът би трябвало да са генетично съвместими, А НЕ ДА СА родственици. В множеството случаи те не се срещат, остават анонимни един за различен, в случай че по този начин желаят. Ако тези пациенти са пристигнали в България за трансплантацията, това сигурно е било, тъй като по този начин са желали. И двете страни подписват консент преди процедурата, безусловно наложително.

Сценарият, показан от Вас, господине/или който Ви написа постовете, е годен евентуално за доста места по света, където има ОТВЛИЧАНИЯ и принудително лишаване на органи, както и хора вземат пари, с цел да дарят орган, тъй като те по този начин са решили, не търсим в тази ситуация какво ги е предиздвикало да създадат това – СРАМНО е да пишете нещо, което основава почва лековерни човеци незабавно да имат вяра и повтарят и популяризират жалкия Ви сюжет “, написа тя.

Бел.ред.
Хората имат вяра, че новият парламент ще отбрани мажоритарните избори.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР