Д-р Рюдигер Далке, автор на Болестта като път“, за COVID-19:Ще

...
Д-р Рюдигер Далке, автор на Болестта като път“, за COVID-19:Ще
Коментари Харесай

Вземете естествени средства от Майката Природа и стойте далеч от Бащата Държава

Д-р Рюдигер Далке, създател на „ Болестта като път “, за COVID-19:
Ще ви показва в резюме по какъв начин аз виждам заболяването, причинена от ковид. Може би ще ви бъде потребно, тъй като аз имам голям натрупан опит. Лекар съм повече от 40 години: общопрактикуващ със мощна ориентация към психосоматиката, към естествената и различната медицина, обединени в интегративна медицина.

И по този начин какво се случи през последните седмици? Свидетели сме на съществено повишаване на тревогата и суматохата, в чиято основа са правителствата, медиите, даже държавните радио и телевизия. Това има огромни последици, тъй като откакто те към този момент раздухаха страховете, ни споделиха: „ Нищо не можем да създадем, не можем да ви помогнем. Стойте си у дома (което е в някакъв смисъл затвор) и се молете да се открие ваксина или фармацевтичната индустрия да изнамери лекарство. “ Едва ли е рационално да им разпореждаме особени очаквания, само че пък има много други действителни учредения за вяра.

Най-големият проблем през днешния ден към този момент не е коронавирусът, а страхът, тревогата и суматохата, които провокираха високите етажи на властта. Мисля, че те, както и обществената изолираност са доста по-тежки за хората, които са в заплаха. Не желая да кажа, че COVID-19 не е рисков, само че той е толкоз рисков, колкото и елементарния грип, числата го демонстрират. Преди две години обикновеният грип взе 25 хиляди жертви единствено в Германия. Грипът като цяло е рисков.

Политиците, които сякаш се усещат едно цяло с фармацевтичната промишленост, споделят: „ Не можем да създадем нищо “. Аз обаче заявявам: „ Ние лекарите, които използваме естествена медицина, интегративна медицина – можем. Ние, експертите, които познаваме хомеопатичните средства и лековете от Майката Природа, сме доста по целия свят. Аз бях в Кипър, където в този момент пребивавам, когато стартира всичко това и не можех да допускам на очите и ушите си. Как ни се насаждат страхове. Съзнателно! Мисля, че това е било част от проекта. Смятали са, че в случай че не са наплашени, хората няма да се подчиняват на техните правила и на изолацията, която са възнамерявали.

В Кипър се хванах на работа и написах книга за 8 дни и 7 нощи, спях доста малко. Намерих един издател куражлия, който ми сподели, че в случай че я напиша за толкоз къс период, ще ми я издаде. Никога не бях правил подобно нещо в 40-годишния си писателски опит, само че се получи. Заглавието е „ Защита от инфекции “. Подзаглавието е: „ Как да укрепим имунната си система трайно с естествени природни средства “. Възможно е!

Щастлив съм, че първата страна след Германия, която ще издаде книгата, е България (издателство КИБЕА), където съм гостувал няколко пъти с лекции и семинари.

Стига към този момент грипове. Смятам, че цялата обстановка е нагласена. Всички харесват Бил Гейтс, който мечтае всеки човек да е имунизиран срещу всичко. Смятам, че има нещо нездраво в тази фантазия, само че това си е негова работа.

Какво можем да създадем:

Минаваме на от време на време недояждане (фастинг). Силата на имунната система нараства, има маса научни проучвания по този въпрос, които го доказват.Трябва да промените метода си на хранене като преминете към храна на растителна основа. Това, от което имаме потребност, е растителна, органична храна. Наричам растителната храна „ миротворна храна “. Можете да съчетаете този режим с периодическото недояждане, даже в най-краткия му вид. Състоянието ви може за малко да се утежни, само че от научните проучвания излиза наяве, че това действие в действителност укрепва съществено естествените съпротивителни сили. Получаваме доста електрони от Майката земя, а електроните са това, от което се нуждаят свободните радикали, зареждаме ги с електрони и така няма свободни радикали. В резултат не се постанова да купуваме антиоксиданти. Просто преминете към жива храна. Започнете да тичате или да ходите. Движението е здравословно. Особено когато притокът на О2 е уравновесен и вие не се задъхвате, когато правите придвижването. Движите се по този начин, че да можете да дишате умерено.Започнете да практикувате осъзната медитация (майндфулнес). Помага и дзен медитацията, както и випасана, както и мантра медитация. Медитирането ще ви смири, ще ви успокои, ще ви заведе надалеч от страха, тревогата и суматохата. Отворете съзнанието си, осъзнайте, че отговорността е ваша и я поемете по собствен метод.Ако не ни дават да излизаме на слънце, от което черпим изключително значимия за здравето ни витамин D, можете да го приемате в допълнение.Куркума и къри са другите ми рекомендации. Вие можете да извършите доста за себе си и аз ви съветвам да се дистанцирате от суматохата. Случващото се наподобява на слаб, несъвършен и никому непотребен филм. Проблемите с лечебните заведения се дължат на обстоятелството, че прекомерно много хора са уплашени, разтревожени. Те се тълпят пред лечебните заведения като отнемат мястото и времето на тези, които са в действителност в неволя. Не правете това. Болниците са мястото, където в действителност може да се болестите.

Казват ни, че две трети от популацията ще хване коронавирус, само че това се случва всяка година с грипа. Не е някакъв проблем.

Аз ви поучавам да се освободите от страха и суматохата, да се обърнете към вярата в себе си и отговорността пред себе си. Да заимствате естествени средства от Майката Природа и да стоите надалеч от Бащата Държава. Това, което ни оферират, не е безобидно – тревогата е тип болест и страховете са особено рискови. Избавете се от тях. Въоръжете се с вяра и горделивост и направете каквото е по силите ви.

Източник

Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР