Д-р Ричард Шулц става световно известен лекар като използва древната

...
Д-р Ричард Шулц става световно известен лекар като използва древната
Коментари Харесай

Лекуват всичко: Тайни рецепти за лечение на всички болести откриха в книга на 3500 години

Д-р Ричард Шулц става международно прочут доктор като употребява античната и елементарна техника на лекуване, която е записана преди 3500 години в Библията.
Има един доктор, който твърди, че няма нелечими заболявания. Този лекар също по този начин твърди, че единствените хора, които не оздравяват от техните заболявания са, тези които не желаят да трансформират своите неприятни привички. Вярвате или не, този лекар като основа на здравната си процедура употребява антични правила на лекуване и хигиена, които са записани преди хиляди години в Библията.

Д-р Шулц хората са единствените заболели организми в природата. Защо е по този начин?
Ще Ви поправя. Не единствено хората са заболели, само че също по този начин растенията и животните, които са под въздействието на болния човек. Основните аргументи за заболяванията са несъответствуващият хабитат, нездравословната диета и пропуснатата цел в живота. Човекът е основан да живее измежду природата, което е обвързвано с физическа работа, като тревопасните, които се хранят с пресни растения, и се любуват на атмосферата на разширеното семейство.

Модерният човек е избрал да живее надалеч от природата в мръсни градове, без физическа интензивност, да употребява обработена и токсична храна, която е основно от скотски генезис, и главната му цел е да работи за пари, с цел да си купи, това което унищожава здравето и живота му.
В подобен живот индивида няма другари, и защото живее напълно неестествено е разумно да се разболее от меланхолия, която напрактика е предизвестие на тялото, то приказва и споделя: „ Да ме убиеш ли искаш? “
Имате поради, че депресията е най–тежката форма на заболяване, породена от неестествения метод на живот?

Най-трудните пациенти са, тези които са толкоз духовно обречени, че желаят да умрат. Депресията е най-често срещаното заболяване на актуалния човек, която води до положение, при което индивидът не желае повече да живее. Аптеките генерират най-вече облаги от по този начин наречените „ лекове “ за меланхолия, които единствено краткотрайно потушават огъня, само че не вземат решение казуса.
Това би означавало, че в селата няма заболели хора?

В селата няма хора, които да страдат от меланхолия, мъчно е да се срещне меланхолия, тъй като хората са физически дейни. Но има други заболявания, тъй като хората в селата употребяват нездравословна храна, пушат и пият алкохол и защото живота измежду дивата природа е компроментиран от медиите и просветителната система, те напущат селата, а тези които остават в провинцията няма с кого да основат семейство.
Какво вършиме с пациети, които не желаят да бъдат лекувани?

Аз не мога да оказа помощ, на тези които не желаят да бъдат излекувани. Но има случаи, при които родителите водят децата си, осемнадесет, двадесет годишни и ме молят: „ Д-р Шулц, спасете детето ни, то желае да се самоубие! “. Един път с едно такова депресирано момиче, бях подбуден от родителите й и с тяхно утвърждение, се разходихме по брега на океана в Калифорния.
Поговорихме и момичето с студен и мъртвешки глас ми сподели: „ Омръзна ми живота и желая да се самоубия. “ Беше януари месец. Аз съм и инструктор по бойни изкуства. Когато повървяхме още малко, ненадейно я хванах за едната ръка, а с другата за крайници и я хвърлих в плитчините на студения океан.

Тя стартира да крещи: “Ти вманиачен ли си? Опитваш се да ме убиеш ли?„ Аз й споделих да плува към брега и да тича с мен до офиса ми, с цел да смени облеклата си. Тя се зачерви и когато смени облеклата си бях удовлетворен да чуя: „ Докторе, по какъв начин наричате тази терапия, в този момент се усещам доста по-добре? “
Аз и споделих, че това е хидротерапия – антична терапия, която усъвършенства кръвообръщението в тялото, изключително мозъка, на тези които са депресирани и когато се добави физическата интензивност – плуването и тичането до офиса ми – резултатите са брилянтни.
Аз обясних на нея и родителите й, че могат да ползват хидротерапия в тяхната вана или душ кабина, една минута парещ душ по-късно леден душ, и по този начин периодично повтаряне седем пъти, и че те би трябвало да се вършат разходки, да се плува, тича, кара колело и депресията ще изчезне. Тя ме послуша и повече нямаше проблем с депресията.

Разбира се тези „ техники ” като хидротерапията са рядко употребявани, единствено за най-тежки случай и при гледище на аставник.
Известно е, че в Библията лекуването с вода се употребява доста постоянно. Прилагате ли балнеолечение при всички заболявания?
Хидротерапията е мощна техника, само че тя не е задоволителна. Първата стъпка в лекуването на заболяването е пречистването на тялото. Тялото има потребност да се пречисти от токсините, тъй че да бъде излекувано. Най-големият замърсител нормално е дебелото черво и то би трябвало да бъде пречистено първо. Имам пациенти, които са страдали от главоболие от седем години. И когато изчистят дебелото си черво, главоболието неотложно изчезва. Така че констипацията може да аргументи главоболие. След това се пречистват други органи, изключително черния дроб, който е основният филтър на тялото, жлъчния мехур, бъбреците, пикочния мехур и други

Какви техники употребявате за филтриране на тялото?
Използвам единствено растения от природата. За филтриране на дебелото черво са най-подходящи ябълките и сливите. Давам ги на хората във формата на изцеден сок. За филтриране на черния дроб употребявам билкови чайове и тинктури, за филтриране на бъбреците употребявам мечо грозде, като също могат да се пият сокове от портокал и лимон със зехтин, които са отлични за обособяване на бъбречи камъни.
Библията споделя, че Господ е основал хората да се хранят с растения, само че също загатва „ листа за лекуване “.

Човекът в анатомично отношение е тревопасно създание. Като другите тревопасни, хората би трябвало да се хранят със свежи зеленчуци, тъй като варенето и печенето унищожават хранителната им стойност. Пациенти, които са съществено заболели е целесъобразно да преминат напълно на изцедени сокове. Така че първите някоко дни, от време на време даже 30 дни, е целесъобразно да се пие единствено чиста, негазирана вода и 2-4 литра изцедени сокове.
След привършване на програмата със сокове, би трябвало да се премине на хранене със сурови плодове и зеленчуци. Соковата терапия би трябвало да продължи най-малко 5 дни.

При множеството пациенти се ползва за 10 дни и при най-тежките случаи за 30 дни. През цялото време пациентите одобряват билки под формата на чайове и тинктури, които в допълнение подтикват имунната система, кръвообръщението, пречистват тялото и укрепват активността и излекуването му.
Толкова ли са мощни билките?
Много да. Известно е да вземем за пример, че един американски търговец от 19 век, видял мощния резултат на растението ехинацея, употребявано от индианците,и посещавал с караванa американски градове като носел със себе си бутилка с напитка от ехинацея, до момента в който държал в клетка най-отровната змия на Америка.

По това време на площадите в градовете, той разрешавал на змията да го ухапе пред всички хора. След това отпивал глътка ехинацея и оставал жив за очудване на хората. Досещате се, че е продал доста бутилки.
Ехинацеята ли е обичаната Ви билка?
Не. Моите обичани растения са чесънът и лютият червен пипер. Чесънът е мощен натурален антибиотик и е част от всяко мое здравно лекуване. В книгата ми описвам за чудеса на излекуване, които се реализират с това растение.

Лютият червен пипер също е отлично растение. Той усъвършенства кръвообръщението и това е доста значимо. Когато бъде доставена кръв до болното място от тялото тогава клетките на имунната система, хранителни субстанции и други лечебни механизми могат да влияят на болния орган. Имал съм случаи на мощно кървене, което докторите не могат да спрат и след използване на пикантен червен пипер кървенето спря за няколко секунди.
Вие казвате, че няма нелечими заболявания. Какво ще кажете за СПИН?

Имал съм няколко пациенти със СПИН, които безусловно бяха в доста тежко положение. Аз незабавно им предписах цялостната стратегия и след седем дни позитивните резултати бяха забележими. В такива случаи лишава няколко месеца или даже една година, с цел да се реализира цялостно излекуване.
Какво ще кажете за рака, сърдечносъдовите болести, диабета и заболяването на Паркинсон?
Повярвайте ми, с цел да се излекуват тези заболявания бързо като простуда е належащо единствено пациента да бъде порядъчен и да е подготвен да сътрудничи. След няколко дни, най-много 10, пациентите са удовлетворени от скоростта на процеса на излекуване. Говоря за това в елементи в книгата ми.
Има ли нещо, което бихте подчертали в лечебната стратегия на сериозните болести?

Много значима е поддръжката на фамилията. Ако пациентите са обградени от негативни хора, които ги обезкуражават с държанието си това е огромен проблем. Някои биха споделили, че съм прекомерно краен, тъй като предлагам на пациенти да изоставен работата си, която ги задушава, брачна половинка си, който ги деморализира и унищожава духовно, само че съгласно мен най-важната част от човешкия живот е да направиш всичко допустимо това да не се случва.
Бил съм подложен на критика, тъй като на една тежко болна жена и споделих да махне фотосите от стените на умрялото й дете, което е било пет годишно. Тя продължаваше да гледа тези фотоси и да оплаква сина си. Аз я накарах да опакова тези фотоси в една чанта и да ги смъкна в мазето, да боядиса къщата си и да постави хубави движимости. И дамата оздравя.

За да оздравееш е належащо да не мислиш за неприятните събития от предишното, да се откъснеш от неприятните хора и да мислиш единствено положително. В тази връзка поддръжката на другари и родственици е доста потребна за процеса на изцеление.
Вашите книги и видео материали са заинтригували доста хора.
Аз получавам писма от целия свят и хората са доста удовлетворени от използването на простата лечебна техника, която разказвам в книгата и видео материалите си. Не желая да укривам знанието. В книгата изяснявам всичко в елементи, тъй че всеки може да се излекува доста бързо в къщи, без даже да има потребност от мен. Това са елементарни техники за филтриране на тялото. Тези които се интересуват могат да си създадат билковите медикаменти – тинктури, подложки и хастари и да ги ползват върху себе си. Дал съм всички предписания и пояснения. Това са елементарни и антични техники, които хората употребяват от епохи.
Инфо: Брадва

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР