Д-р Павлина Крумова, специалист детска кардиология, е петата номинация за

...
Д-р Павлина Крумова, специалист детска кардиология, е петата номинация за
Коментари Харесай

Ясна е петата номинация в годишните награди Добрият Самарянин

Д-р Павлина Крумова, експерт детска кардиология, е петата номинация за Годишните награди „ Добрият Самарянин “ 2018 година Номиниран е за битката й за всеки детски живот и предава на фамилиите на пациентите си религия, вяра и обич.
Д-р Крумова е номинирана от Ива Гургуриева, Мисис България 2016 Европа, за 8-годишната й битка да стабилизира здравословното положение на Байрям Али от с. Тъжна. “Благодарение на положените старания, благодарение на медиите и доста положителни хора, чудото за детето се случи. Байрям е жив и здрав, и към този момент е на 11 г.”, стимулира номинацията си Гургуриева.
Случаят с Байрям провокира скандал при започване на 2017 година, когато трябваше да замине за трансплантация в Германия със от Фонда за лекуване на деца в чужбина. От Министерството на здравеопазването обаче не разписаха нужния формуляр за пътуването с претекста, че детето може да бъде оперирано в болница „ Лозенец “ в София. След публичния напън Байрям беше утвърден за лекуване в чужбина и беше трансплантиран в края на юни предходната година.
За другите четири номинации можете да прочетете тук

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР