Д-р Панчо Панайотов апелира хората да се успокоят, защото ги

...
Д-р Панчо Панайотов апелира хората да се успокоят, защото ги
Коментари Харесай

Д-р Панчо Панайотов: Изплашени сте, защото постоянно ви лъжат! Залагам името си зад тези разкрития

Д-р Панчо Панайотов моли хората да се успокоят, тъй като ги подвеждат грубо с истината за пандемията от ковид!

Лекарят доктор Панчо Панайотов направи на пух и прахуляк членовете на НОЩ и медиите, осъмващи всяка заран с апокалиптични новини за пандемията от ковид.

Д-р Панчо Панайотов застава с името си зад тези думи!

Първо – той е безапелационен, че никой, безусловно никой не може да съобщи от какво е умрял даден човек, с изключение на патолозите. Аутопсии на инфектирани с ковид обаче не се вършат, по тази причина чудовищната ежедневна информация за смъртността в страната ни е изцяло и преднамерено подвеждаща.

„ Неетично, неприемливо и даже незаконно е да се тръби всяка заран какъв брой са жертвите на Covid-19, тъй като това е неистина.

Заставам с името си и настоявам, че над 90 % от умрелите са с тежки хронични болести, с заболели сърца и белодробни проблеми. Казвам го, тъй като имам персонални наблюдения над такива пациенти, даже и на по-голяма възраст.

Две дами на 75 години – едната кара леко вируса, другата умира, само че втората е имала тежка анемия още преди да се болести с К-19 “, изяснява доктор Панчо Панайотов.

Той се пробва да успокои хората като изяснява, че доста от нас биха могли да развият имунитет към ковид, даже без да са го карали.

„ Това става, когато постоянно се срещаш с аерозоли от инфектиран човек във въздуха. Когато сме в затворено помещение като магазин с доста хора, към нас е цялостно с такива аерозоли. Въздухът, който дишаме, е кондензиран с тях и постоянно е бил.

Ако стоим по-малко в сходно помещение и погълнем хиляди аерозолни частици, няма да се заразим, няма да се разболеем. Нещо повече – хем няма да ни повали Ковид, хем ще си изградим и имунитет, тъй като дозата е ниска.

Трябва да стоиш над 30 минути в помещение с болен, или да киха непосредствено в лицето ти, с цел да погълнеш нужните за разболяването си милиард аерозолни частици. Тогава към този момент болестта може да се прекара тежко “, изяснява лекарят.

И повтаря, че откритите места като паркове, градини, даже улици и булеварди са изцяло безвредни и там е даже противопоказно да се носят маски, написа onovini.eu.

Най-важното, съгласно доктор Панайотов, е хората с хронични и други болести да не стопират да наблюдават положението си. Да не го загърбват поради суматохата около ковид, тъй като това би било пагубно за тях. Така, както се получи с мнозина от март месец насам.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР