Д-р Неделя Щонова остава без партньор.Светило в ортопедията се посвети

...
Д-р Неделя Щонова остава без партньор.Светило в ортопедията се посвети
Коментари Харесай

Всичко се обърна с Неделя Щонова и Наско Месечков извън Денсинг старс

Д-р Неделя Щонова остава без сътрудник.

Светило в ортопедията се посвети на Наско Месечков, който получи контузия в " Денсинг старс ". Д-р Кристиян Комитов, един от най-уважаваните травматолози, прави всичко по силите си да избави крайници на потърпевшия танцьор, съобщи Блиц.

Партньорът на доктор Неделя Щонова се контузи тежко на подготовките на шоуто, до момента в който двамата разучаваха шопско хоро.

" Днес е ден на сбъдване на една от фантазиите ми и тя е да танцувам национални танци в " Денсинг старс ". Но през днешния ден е миг и на огромна болежка, която би трябвало да устоя ", разгласи Месечков и придружи думите си с видео, на което се вижда по какъв начин ортопедът забива две инжекции до глезена му.

Превързан и замаян, Наско излезе под прожекторите и макар болката танцува като господ. След трагичната за танцьора вечер доктор Комитов, който е експерт по гръбначна патология и болести на опорно-двигателния уред, продължава да следи положението му. Все още не е ясно дали Месечков ще продължи присъединяване си или ще се откаже. Ако болката го пречупи, ще би трябвало да остави доктор Щонова на различен.

Феновете на " Денсинг старс " обаче са съществено обезпокоени за Наско.

" Според мен е добре той да се възвърне седмица-две, а Неделя Щонова да танцува краткотрайно с някой различен. Иван Карастоянов е добър заместител и едно танго би им паснало отлично ", гласи един от мненията в мрежата
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР