Д-р Любомир КановВ началото на Прехода, между България и Света,

...
Д-р Любомир КановВ началото на Прехода, между България и Света,
Коментари Харесай

Измамата, че България е Европа, ама Руска Европа, присвоена от бившата съветска и българска агентура за лично ползване, рухна

Д-р Любомир Канов

В началото на Прехода, сред България и Света, сполучливо беше издигната Завеса. Тя не беше Железната Завеса на Чърчил, а Шаячната Завеса на българските “бивши” комунисти. Това можаха да повдигнат. Толкова могат. Вече 30 години. Тя последователно овехтя, протри се и през нея понякога притичваха плъховете на престъпния капитализъм. Но въпреки всичко, Завесата остана. Под нейната протекция останаха конюшните и несметно зобещите съветски Троянски Коне. Дори от коневръза да ги назоваваме уважително: ФСБ-ейски Рисак, Владимировски Путин Тежковоз, Будьоновски кавалерист или елементарен съветски кон Лавров, техните ползватели обитават всички значими български институции, бизнеси и правосъдни органи.

Троянският Кон се твърди, че бил дървен. Става ясно, че не, Пост-съветския Кон по-скоро не е бил Дървен, а Железен кон, сходен на онази героиня на Ремарк със същото название, която била в положение да извади с мускулите на задницата си, известни като глутеуси, гвоздей, закован в гредата посред бара. Руският Железен Кон също може да направи това. Той-да!

Това наподобява пропорционално с неговата изумителна упоритост за циркови осъществявания. В съветската традиция, тя се назовава “силачество”. Нещо като, да речем, да нарамиш Лавров и да го треснеш посред ООН-ето и той с последни сили да изфъфли нещо като Конско Евнгелие. Но Руският Железен Кон не може, с изключение на идиотското си шоу, да пречупи пиронът забит в неговата задна част, наименуван Украйна. Не може да го извади оттова. Няма по какъв начин да стане.

Какво прави зад прокъсаното си килимче, зад изядената от молци Шаячна Завеса българският путинист, русофил, копейкаджия, “натовски генерал”, екс-комунист, станал капиталист, патриотът с съветска душа и просто елементарния лукавец, който постоянно гледа да е на страната на по-силния? Ами, драги путиноиди, изгни шаяка!

Падна Завесата!

Измамата, че България е Европа, но Руска Европа, присвоена от някогашната руска и българска агентура за нейно персонално прилагане, рухна.

Пред очите ни се вижда какъв брой коства Шаяка, Ватенката, кагебизма и престъпният псевдокапитализъм.

Ами, не става, бе, приятели!

Верно, много години скрити и предпазени от Европейската протекция против безвластие, творяхте основите на своето лично псевдодемократично безвластие. Скрити уютно зад Шаяка, знаейки, че Европа не може да ви наложи закон, разбрахте, че сте безнаказани, само че може да всмуквате нейните пари. Твърдяхте, че имаме Демокрация и зад Шаяка плетяхте лъжата, че България е Европейски Съюз, че е НАТО, до момента в който в действителност си оставахте постсъветски вилает, с фрагменти отгледани от Живковската номенклатура и правехте “бизнес” с техните деца и внуци.

Ами, приятели, разпада се цялата ви усърдно поддържана симулативност. Вижте последният воин на вашето време, пристанът на вашите очаквания. Вижте го Вовата Путин, Самодържецът, Възстановителят на Империи, борецът против “нацизма”. Подобен на възрастен, болен плъх, който може да бъде ентусиазъм единствено за изключителни болен мозък, този некадърен кагебист се пробва да шантажира целия свят с нуклеарно заличаване. Последен коз на меразвеца и страхливеца, откакто унищожи няколко десетки хиляди живота и аргументи неимоверни премеждия.

Е, български шаячни путинисти, разбрахте ли, че и вашето шаячно килимче беше раздрано и то вечно? Че не може да се скриете повече зад него, финансирани от газ и петрол? Че преструвките ви са разобличени от шепа смели украинци, които се бият доблестно против Мордор? Че ще минат и без вашето скъпоценно оръжие и ръждясали Мигове. Че Нинова може да задържи последният патрон от оръжейните фабрики за себе си, а предпоследните да раздаде на Копейкин, Радев, Янев и на всички останали от конюшнята Троянски коне, скрити зад Шаяка.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР