Д-р Емилова e специалист по вътрешни болести, кардиология и ревматология,

...
Д-р Емилова e специалист по вътрешни болести, кардиология и ревматология,
Коментари Харесай

Холивудска актриса роди „гладно“ бебе

 Д-р Емилова e експерт по вътрешни заболявания, кардиология и ревматология, създател на клиника, работеща по методите на природонаучната медицина. Д-р Емилова e експерт по вътрешни заболявания, кардиология и ревматология, създател на клиника, работеща по методите на природонаучната медицина.
Специално за “Труд ” доктор Людмила Емилова продължава своята поредност на дълголетието. Тя е доктор с три специалности – вътрешни заболявания, кардиология и ревматология и здравен мениджмънт. След като изпитва системата за лекуване с плодове, чай и мед върху себе си и съумява да се избави от доста тежки заболявания, взема решение, че ще се довери на природосъобразната медицина. Насърчава я създателката на метода Лидия Ковачева. През 1993 година доктор Емилова открива медицинския си център за безлекарствено лекуване, през който са минали над 45 000 пациенти от целия свят. Мнозина са се избавили от шаблонно дефинираните от формалната медицина като нелечими болести и като бонус са стопили килограми, освен това с дълготраен резултат. През 1997 година доктор Емилова става единственият български член на Лекарската асоциация към Обществото за натурална хигиена на Съединени американски щати.

Дени открива доктор Емилова и България по съвет на другар от международния артистичен хайлайф. Той е италианец и от години идва тайно в медицинския център на лекарката за справяне със напрежението и цялостна детоксикация. Дени и спътникът й в живота Оскар Дженерале – продуцент в киното, живеят сред Рим и Лос Анджелис, и с интерес приели да се доверят на споделеното от техния непосредствен. Че в Европа има отлична композиция от високо здравно равнище, денонощна грижа, неповторима за здравето стратегия и зареждаща природа.

За Дени това било същинско изобретение и късмет да се отърси от напрегнатия график на всекидневието. Тя работи от напълно млада и има зад тила си двадесетина кино лентата, телевизионни продукции за RAI UNO, изяви на италианска театрална сцена.
 Дени Мендез с Джон Траволта Дени Мендез с Джон Траволта
През този месец се чакат на екран три холивудски продукции с нейно присъединяване. Жанровото им многообразие е най-точен измерител на разностранните гении на Мендез. “Убий бързо ” е типичен екшън, “Отрова от рози ” има комични детайли, третият филм е трагичен. Сред екранните сътрудници са звезди като Джон Траволта и Морган Фрийман. Една от трите последни функции на Дени е на доктор в незабавна помощ. Дори и единствено в облик да си доктор е голяма отговорност, споделя тя и прави паралел с изкуството на доктор Емилова. Защото да си съпричастен с болката и да се бориш с нея е повече от поминък, уверена е актрисата. Тя е впечатлена, че българската лекарка се ангажира със случаи на анорексия, булимия, диабет и още, нелечими от формалната медицина заболявания.

Заедно със брачна половинка си Дени е слушала с интерес всички лекции на доктор Емилова и твърди, че наученото е трансформирало цялото й схващане. Не просто отношението към храната, а стъпките, които самичък би трябвало да извървиш до щастието да си здрав, дееспособен и с дух, над който няма ограничавания. Самата лекарка ползва всичко, което показва пред пациентите върху себе си и това е най-убедителното пояснение за резултатите на плодолечението, споделя дамата.

При първото си идване в медицинския център през лятото на 2013 година Дени има мощно главоболие, невроза, бодърствуване със утринна изнемощялост и отмалялост, продължителен фарингит и нараснали равнища на “лошия ” холестерол. Нищо друго от постоянно срещаните при доста натоварените градски хора недоволства. Но дамата имала и миомни възли, поради които мечтаната бременност не настъпвала. След първите 17 дни на плодове, чай и мед и 10-дневно зареждане, доста от недоволствата изчезнали. Подобрил се сънят, главоболието не било по този начин трудно. Цяла година след срещата с доктор Емилова дамата не хапнала никакво месо. “Лекарката не е последна в препоръките си и най-подробно изяснява по какъв начин един път седмично може да се употребяват скотски артикули от обезпечен източник, само че за себе си избрах да не се допирам до тази храна ”, споделя Дени.

След втората 10-дневна стратегия в медицинския център през 2014 година ехографско проучване посочило, че миомните възли са намалели. Но дамата решила да се оперира с вяра, че забременяването ще настъпи по-бързо. По пътя към мечтаното майчинство минала и през два спонтанни аборта, само че чудото пристигнало, откакто двамата с бащата създали дружно плодолечение при доктор Емилова. “Разбрахме, че детоксикацията е наложителна по пътя към родителското благополучие и както споделя българската лекарка, то стартира още с мисълта да създадеш живот ”, спомня си Дени лекцията за репродуктивните проблеми.

И по този начин през 2016 година се ражда още едно от “гладните ” бебета на доктор Емилова. Определението е от публикация на списание “Ева ” за невероятните случаи на оздравял стерилитет с плодове, чай и мед и здравословно хранене. Без мъчителни процедури, без хормони, без стрес и обезверяване. Бебето нарекли Наяра – най-желана, и още съгласно антична испанска традиция- кралица на цветята и реките. Още на 8 месеца Наяра направила първото си интернационално пътешестване – до медицинския център в България. Майка й този път трябвало да смъкна килограми, тъй като й предстоели фотоси за филм. Дени влезнала доста бързо във форма. Фигурата й още веднъж била впечатляваща след бременността, чувствала се чудесно, а резултатите от проучванията посочили, че е здрава без медикаменти. До идващото си идване с мама при доктор Емилова момиченцето отказвало да яде зеленчуци. Но в България отстъпило пред упоритостта на Дени и почнало да приема потребната храна. Родителите се надяват, че дребната ще поеме техния път в здравословното хранене. А това несъмнено ще се случи, тъй като двегодишната Наяра е фаворитка на екипа и пациентите в медицинския център, и към този момент знае няколко български думи. Малката е впечатляваща красавица като майка си.

Преди време Дени Мендез е определена в жестока конкуренция за мис Италия и е първата цветнокожа носителка на влиятелната купа. Отличието провокирало потрес измежду по-консервативните кръгове, само че това не обезсърчило красивата жена, а станало потребно предизвикателство за интензивността й да се отстояват равните права. Тя споделя, че постоянно се е чувствала италианка – италианец е татко й, майка й е от Доминикана. Дени е наясно, че тематиката за разбирателството и хармонията в мултикултурна среда е доста деликатна, само че е уверена, че пътищата за превъзмогване на бариерите са отворени и нейната купа в състезанието за хубост е един от тях, отвън клишетата.

В медицинския център Дени обикнала българските национални хора. Казва, че нашите обичайни танци, музиката и контактът сред всички, хванати за ръце, дават естетика на душата. В дома си постоянно гледа български тв канал с национална музика. Далеч от България прави и утринните извършения, изпълнявани от доктор Емилова с пациентите. А те наложително приключват с хоро.

Жената е трансформирала дотолкоз питателните привички в дома си, че сама се е изненадала от откритите разлики. В Лос Анджелис е съвсем наложително да си вегетарианец или веган, споделя тя. Дори се стига до крайности. Но от доктор Емилова съм схванала, че най-важно е качеството на вложените артикули и мярката във всичко. “Малко същинско сирене или мляко няма да ни навреди ”, изяснява Дени, за която обичано ястие през последните години е шопската салата.

В медицинския център тя е водила и майка си. Жената получила три инсулта преди 5 години, само че с програмата на българската лекарка положението й доста се подобрило. Добрите резултати се запазили и при идващото си идване Дени ще е още веднъж дружно с нея. Желание да пристигна в медицинския център изразила и сестра й, тъй като желала да спре пушенето. А Дени и Оскар споделят концепция медицинският център да проработи на италианския остров Иски, прочут с термалните си води и чистата природа.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР