Д-р. Антъни Фочи, един от висшите служители на общественото здравеопазване

...
Д-р. Антъни Фочи, един от висшите служители на общественото здравеопазване
Коментари Харесай

Фаучи казва на панела на House COVID, че „не е убеден“, че децата са претърпели загуба на учене поради затваряне на училища поради пандемия

Д-р. Антъни Фочи, един от висшите чиновници на публичното опазване на здравето в Съединени американски щати по време на пандемията COVID-19, сподели пред депутатите във вторник, че „ не е уверен “, че децата са претърпели загуба на учене заради затварянето на учебни заведения, подкрепено от неговата организация.

Бившият шеф на Националния институт по алергии и инфекциозни заболявания (NIAID) направи зашеметяващото самопризнание на втория и финален ден от 14-часовото си изявление при закрити врата с Подкомисията за избор на Камарата по въпросите на пандемията от ковид, съгласно двама от неговите членове.

„ Той споделя, че към момента не е уверен, че е имало загуба на образование – че съгласно него това към момента е в действителност отворено за полемика “, сподели представителят Майкъл Клауд (R-Тексас), който седи в панела, пред The ​​Post.

„ Мисля, че [ако] попитате който и да е родител, той ще ви каже, че това е огромен удар върху развиването на детето им “, добави Клауд.

Член на работната група за ковид на Белия дом на бив...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР