Д-р Александър Серафимов, реаниматор в МБАЛ-Исперих ЕООД, публикува на страницата

...
Д-р Александър Серафимов, реаниматор в МБАЛ-Исперих ЕООД, публикува на страницата
Коментари Харесай

Реаниматор се озъби на безсмъртните ленинисти

Д-р Александър Серафимов, реаниматор в МБАЛ-Исперих ЕООД, разгласява на страницата си във Facebook фотография на чувал за трупове. Постът му е ориентиран напълно към тези, които не имат вяра в тежестта на болестта от ковид и стачкуват.
" До всички протестиращи и нежелаещи да съблюдават ограниченията!!! Знаете ли какво е това? Нарича се трупен чувал и от няколко дни не спирам да обменям цялостни за празни!!!|.
Е, писна ми да си разкъсвам гъ.а от работа, да не дремя, да не хапвам, тъй като нямам време и в последна сметка всичко да е на вятъра! 

Да не приказваме, че няма медикаменти, няма личен състав или наличния подобен към този момент е на ръба на силите си или е заразЕн! Колегите не престават да работят, въпреки и заболели! Не малко от тях пък към този момент не са измежду живите, поради тая подла болест! Бесен съм!!!

Да, реаниматор съм и това ми е работата! Но мисълта, че безхаберни и безотговорни човеци, като тези пред Здравното министерство през днешния ден, блъскащи и плюещи служителите на реда, освен, че ме демотивират и отвращават, само че и ме вбесяват!

Какъв човек би трябвало да си, с цел да поставяш малоумните си доводи пред живота!? Съвест нямаш ли, бе? Ако не за себе си, намерения за майка ти, татко ти, брат ти, сестра ти...

Ще умрете от апетит ли за 1 месец или ще свърши света в случай че не ходите в мола, във фитнеса или на дискотека?

Не се пробвам да тревожа никого с поста си и фотографията! Не се пробвам да втълпявам състрадание! Изморен съм и физически, и душевен! Яд ме и ми е болно, че съм очевидец на всичко това!До всички останали: Желая здраве! Аз не преставам да се боря, все пак и всички! Но докога? "
 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР